Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2011. Október 13. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Újabban csak a botrányokról híres Mary Zsuzsi

Újabban csak a botrányokról híres Mary Zsuzsi

64 éves Mary Zsuzsi táncdalénekesnő, aki a hatvanas évek egyik legnépszerűbb énekesnője volt.

Az utóbbi években viharos és szokatlan szerelmi történeteivel került a média érdeklődésének középpontjába. Bár kalandjairól kimerítően olvashattunk, amikor éppen aktuálisak voltak, pár hónap elteltével már nem nagyon emlékszünk rájuk. Leszámítva két férjét, időben visszafelé haladva: Klapka György nagyvállalkozót, és első élete párját, Dobos Attila dalszerzőt és fogorvost.

Attila azért is külön figyelmet érdemel, mert annak idején a páros rendkívüli sikereket ért el a magyar könnyűzenében. A reflektorfényben Zsuzsi állt, aki az 1968-as Táncdalfesztiválon a Mama című dalával hódította meg a közönséget. Annak idején nem volt népszerűbb előadó nála, lemezéből hetek alatt százezer példány fogyott.

Mary Zsuzsi és férje, Dobos Attila karrierjük csúcsán hagyták el az országot - akkori szóhasználat szerint disszidáltak -, aminek az lett a következménye, hogy idehaza feketelistára kerültek, slágereiket nem játszották a rádiók, még beszélni sem lehetett róluk.

Az emberek persze nem felejtették el egykori kedvencüket, mindenki tudta, hogy Németországban élnek, ahol aztán Zsuzsi hat gyermeknek adott életet. A rendszerváltás után tért haza, s egykori rajongói szívesen fogadták, ma is sokan tapsolnak fellépésein, bár az utóbbi időben inkább betegségéről hallani.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.