Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2023. Május 24. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: No Motor

Játékos pecsétgyűjtős természetjárás Cseszneken

Játékos pecsétgyűjtős természetjárás Cseszneken

NO MOTOR

A festői szépségű Magas-Bakony települése,Csesznek 2023. május 27-én (szombat)rendezi a játékkal egybekötött természetjárást és vendégeskedést, immár tizennegyedik alkalommal. Hívja a természetet, a nyugalmat, a festői tájat, a falusi környezetet, a baráti hangulatot kedvelőket.Csesznek elsőszámú nevezetessége a középkori várrom, amelyről mindenki hallhatott már. Azt azonban talán már kevesebben tudják, hogy Csesznek környéke bővelkedik természeti szépségekben, amelyeket érdemes meglátogatni. A úrajáték útvonalai a természetjárás népszerűsétésén túl elvezetnek ezekhez.

ANo Motorvár minden nevezőt, aki nem riad vissza attól, hogy a nap során megtegye a 15 km-es családos vagy a 25, 40, 70 km-es sportos távok egyikét, tetszőleges felosztásban és irányban, gyalog, biciklivel, vagy bármilyen nem motorizált eszközzel.

A jelzett úton teljesíthető táv megtétele során a nevezési lapra be kell gyűjteni a szükséges számú pecsétet. Az összegyűjtött pecsétekkel sorsoláson lehet részt venni, ahol értékes nyeremények találnak gazdára. Nevezni lehet egyénileg, 14 és 18 év között kedvezménnyel, és családosan. Idén előnevezésre is lehetőség nyílik. A túrázás mellett érdemes időt hagyni a cseszneki programok megtekintésére, a házias ízek kóstolgatására.

A kisgyermekes családoknak idén is Manó körrel kedveskednek!
A természetet "lábujjhegyen járva" jobban meg lehet ismerni és szeretni, tehát hajrá:
CSAK ÉLŐ ERŐVEL!

Címkék: Bakony, csesznek, no motor, Túra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Helyi

Közlekedés teljes sorompós vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban

2024. Május 18. 13:00, szombat | Helyi

Kis-gazda napközis tábor Lászlómajorban

7 éves kortól

2024. Május 18. 09:00, szombat | Helyi

Játék cserebere a csornai könyvtárban

A növény cserebere sikerén felbuzdulva most a kisebbekre is gondoltak.