Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Szeptember 09. 15:00, szombat | Belföld
Forrás: mti

Jelentős forgalmi változások lesznek a dél-balatoni vasútvonalon

Jelentős forgalmi változások lesznek a dél-balatoni vasútvonalon

Jelentős változásokra kell számítani a dél-balatoni és a csatlakozó vonalakon utazóknak a Balatonboglár-Fonyód-Balatonszentgyörgy-Nagykanizsa szakaszon a hétfőtől október 5-éig tartó pályafelújítás miatt

- közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel. A közlemény szerint december 9-éig folytatódik a Kaposvár-Fonyód vonal felújítása, emiatt a vonatok helyett buszok közlekednek.

A vágányzár ideje alatt módosul a menetrend a Budapest-Nagykanizsa, valamint a Balatonszentgyörgy-Keszthely vasútvonalon szeptember 11-étől. Balatonszemes és Nagykanizsa között vonatpótló autóbuszokkal lehet utazni mindkét irányban, egyes buszok csak Balatonszentgyörgyig közlekednek - tették hozzá.

A balatonszentgyörgyi csatlakozások biztosítása érdekében a Balatonszentgyörgy-Keszthely-Tapolca-Ukk-Celldömölk közötti néhány vonat részben módosított menetrend alapján közlekedik majd.

A Pécs-Kaposvár-Tapolca-Celldömölk vonalon közlekedő vonatok utasait a Kaposvár-Fonyód-Balatonszentgyörgy szakaszon autóbuszok szállítják - írták.

Címkék: balaton, vasút, vonat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.