Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2015. December 21. 15:51, hétfő | Helyi
Forrás: MSZP Rábaközi Szervezet

Jó helyre került a segítség

Jó helyre került a segítség

A helyi MSZP szervezetek átadták az általuk gyűjtött karácsonyi adományokat

Az MSZP csornai és kapuvári szervezetei az elmúlt hetekben karácsonyi jótékonysági gyűjtést szerveztek a rászorulók részére. Az összegyűjtött adományokat ma adták át.

- Eredetileg cipősdoboz-akciót hirdettünk, amelynek során egy-egy doboznyi ruhát, gyerekjátékot vagy tartós élelmiszert, gyümölcsöt kértünk azoknak, akik karácsonykor is szükséget szenvednek. – mondta Papp József a csornai szervezet elnöke. Örömmel fogadtunk minden jószándékú ajándékot, de számunkra is nagy öröm és meglepetés volt, hogy akciónk ezen jócskán túlnőtt. A cipősdobozokba rejtett meglepetések, játékok, a zsáknyi ruhák és élelmiszer csomagok mellé jelentős pénzadományokat is kaptunk. Így be tudtunk vásárolni rászoruló családok részére olyasmiket, amiket a kónyi családsegítő munkatársai javasoltak a támogatott családokkal egyeztetve. Az ajándékcsomagok mellett 105.000 forint készpénzt gyűjtöttünk, amit csornai fiatalok baráti társasága és különböző magánszemélyek ajánlottak fel. Dani Richárd önkormányzati képviselőnk fél havi önkormányzati tiszteletdíját ajánlotta fel. Ezeken felül íróasztal és görgős székek is voltak a felajánlások közt. Ma a kónyi családsegítő munkatársainak átadtuk az adományokat, illetve egy részüket ki is szállítottuk a családoknak. Örömmel és meghatottan vették át az ajándékcsomagokat, és megköszönték az adományozóknak, hogy segítették szebbé tenni számukra is a karácsonyt.
- A Dani Richárd által felajánlott összeget is ma adtuk át egy csornai anyukának, aki nehéz körülmények közt egyedül neveli három gyermekét.
- Mi is megköszönjük minden adományozó segítségét, a kónyi családsegítő dolgozóinak áldozatos munkáját, mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánunk.

Címkék: adomány, karácsony, mszp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés nem biztosított vasúti átjáróban, ahol még fénysorompó sincs

Figyelemfelhívó videóval.

2024. Április 12. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 12. 09:00, péntek | Helyi

Az STKH kihelyezett ügyfélszolgálata Kapuváron

Milyen szolgáltatások érhetők el és mikor, mik a szükséges dokumentumok?

2024. Április 11. 16:00, csütörtök | Helyi

Barbacson is az önkormányzat üzemelteti a postát

Nyitvatartás a cikkben