Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. December 21. 15:51, hétfő | Helyi
Forrás: MSZP Rábaközi Szervezet

Jó helyre került a segítség

Jó helyre került a segítség

A helyi MSZP szervezetek átadták az általuk gyűjtött karácsonyi adományokat

Az MSZP csornai és kapuvári szervezetei az elmúlt hetekben karácsonyi jótékonysági gyűjtést szerveztek a rászorulók részére. Az összegyűjtött adományokat ma adták át.

- Eredetileg cipősdoboz-akciót hirdettünk, amelynek során egy-egy doboznyi ruhát, gyerekjátékot vagy tartós élelmiszert, gyümölcsöt kértünk azoknak, akik karácsonykor is szükséget szenvednek. – mondta Papp József a csornai szervezet elnöke. Örömmel fogadtunk minden jószándékú ajándékot, de számunkra is nagy öröm és meglepetés volt, hogy akciónk ezen jócskán túlnőtt. A cipősdobozokba rejtett meglepetések, játékok, a zsáknyi ruhák és élelmiszer csomagok mellé jelentős pénzadományokat is kaptunk. Így be tudtunk vásárolni rászoruló családok részére olyasmiket, amiket a kónyi családsegítő munkatársai javasoltak a támogatott családokkal egyeztetve. Az ajándékcsomagok mellett 105.000 forint készpénzt gyűjtöttünk, amit csornai fiatalok baráti társasága és különböző magánszemélyek ajánlottak fel. Dani Richárd önkormányzati képviselőnk fél havi önkormányzati tiszteletdíját ajánlotta fel. Ezeken felül íróasztal és görgős székek is voltak a felajánlások közt. Ma a kónyi családsegítő munkatársainak átadtuk az adományokat, illetve egy részüket ki is szállítottuk a családoknak. Örömmel és meghatottan vették át az ajándékcsomagokat, és megköszönték az adományozóknak, hogy segítették szebbé tenni számukra is a karácsonyt.
- A Dani Richárd által felajánlott összeget is ma adtuk át egy csornai anyukának, aki nehéz körülmények közt egyedül neveli három gyermekét.
- Mi is megköszönjük minden adományozó segítségét, a kónyi családsegítő dolgozóinak áldozatos munkáját, mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánunk.

Címkék: adomány, karácsony, mszp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

Egy győri nőnek 48 millió forintja bánta a hiszékenységét

Megint az AnyDesk alkalmazás! Az elkövetők most banki alkalmazottnak, majd rendőrnek adták ki magukat.

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.