Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. December 19. 15:55, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Jobbik: gyűlöletkampány helyett tisztességes politikai versenyre van szükség

Jobbik: gyűlöletkampány helyett tisztességes politikai versenyre van szükség

A Jobbik felszólítja az MSZP-t, hogy az "Izraelből importált gyűlöletkampány" helyett szakmai párbeszédet és tisztességes politikai versenyt folytasson a jövőben, mert az országnak erre van szüksége - jelentette ki szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Volner János.

Az ellenzéki párt alelnöke úgy fogalmazott, hogy az MSZP "visszahozta Izraelből a mocskolódó kampányok hírhedt szakemberét, Ron Werbert, hogy ismét gyűlölethullám jellemezze a választási kampányt".
Hangsúlyozta: Ron Werber foglalkoztatása korábban olyan "hazaárulással felérő" politikai megnyilatkozásokhoz vezetett, mint például amikor Kovács László azzal próbált a határon túli magyarok ellen "uszítani", hogy 23 millió román munkavállaló magyar munkaerőpiacra "özönlését vizionálta".
A Jobbik szerint az ilyen kijelentések vezettek a kampány eldurvulásához, és ezek hajszolták bele a szocialistákat azokba a túlzó választási ígéretekbe, amelyek a 8 éves kormányzásuk alatt katasztrofálisan eladósították Magyarországot.

Címkék: Pártok-Jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.