Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Március 11. 13:35, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média Pr

Jól sikerült az esküvői főpróbája Mádai Vivinek

Jól sikerült az esküvői főpróbája Mádai Vivinek

Alapos előkészület és tudatos tervezés előzi meg Mádai Vivien és párja esküvőjét. A köztévé műsorvezetője úgy érzi megtalálta élete párját és boldogan tervezi a nagy napot fogorvos kedvesével.

"Úgy gondoltuk Zolival, a párommal, hogy az esküvő előtt tartunk egy főpróbát, hogy a jeles napon minden zökkenőmentesen menjen. Sokáig keresgéltük az erre megfelelő helyszínt, végül sikerült rátalálnunk a noszvaji Oxigén Hotelre, ami egy hangulatos erdei szálloda, ahol a polgári szertartástól kezdve a nászutas lakosztályig mindent kipróbálhattunk" - mosolygott sejtelmesen Vivien.

Jól sikerült az esküvői főpróbája Mádai Vivinek

A jegyesek éppen Valentin napján mondták ki a boldogító „próba igent”, így ez a nap duplán emlékezetes volt a számukra.

"Amikor megérkeztünk Ámor koktéljával vártak minket és meglepetésemre már a menyasszonyi ruhámat is bekészítették a szobánkba. Ahogy felhúztam a gyönyörű ruhát azon gondolkoztam, hogy közeledik a nap, amikor már nem csak játékból öltöm magamra ezt a viseletet" –mesélte boldogan a műsorvezető.

A szerelmesek elsőként egy anyakönyvezető előtt próbálták el a gyűrű átadási ceremóniát, majd Vivien egy laza mozdulattal még a menyasszonyi csokrát is hátra dobta a rögtönzött násznépnek. A szertartás után meglátogatták a szálloda wellness részlegét, ahol kipróbálták az élmény medencéket és a különleges hangulatú japán gőzkabint.

Jól sikerült az esküvői főpróbája Mádai Vivinek

Vivienék még egy igazi esküvői bűvész show-t is láthattak, hiszen Lui Bűvész először eltüntette a menyasszonyi gyűrűt, majd egy villanás alatt visszavarázsolta azt.

"Délután még arra is maradt időnk, hogy sétáljunk egy nagyot a noszvaji szálloda ősfás kertjében, majd a nap végén egy gyertyafényes vacsorával kedveskedtek nekünk a hotel dolgozói. Úgy érezzük, hogy ilyen tökéletes főpróba után, nem lehet gond a nagy napon sem" - mesélték Vivienék, akik a jövő évben kötik össze véglegesen életüket.

Jól sikerült az esküvői főpróbája Mádai Vivinek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.