Városlista
2023. június 1, csütörtök - Tünde

Hírek

2013. Január 16. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Jön a Gyula-kártya a turistáknak

Jön a Gyula-kártya a turistáknak

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. mint Gyula város TDM Szervezete 2013 tavaszán bevezeti a Gyula-kártya rendszert, mely számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást biztosít a városba érkező turistáknak. A szervezet az elektronikus kártyán keresztül olyan termékplatformot kínál az itt megszálló vendégeknek, melyben integráltan jelennek meg Gyula vonzerői és kulcsfontosságú turisztikai termékei – közölte Komoróczki Aliz, a cég ügyvezetője a Gyulai Hírlappal.

A Gyula-kártya ezen termékek megjelenítése révén olyan kommunikációs eszközként fog működni, amely a fürdőn és a kultúrán keresztül a gasztronómiáig egyszerre képes közvetíteni mindazt, amit Gyula a turista számára jelenthet. A kft. a kártyarendszer hatékony működése érdekében többszintű kommunikációs tevékenységet folytat, hogy a rendszer nyújtotta előnyökkel a leendő turistákat már a döntési folyamat során megismertesse.

Az ügyvezető a részletekről elmondta, a kártyához kapcsolódó kártyaelfogadó helyeket és szolgáltatásaikat a www.visitgyula.com és a card.visitgyula.com turisztikai portálon népszerűsítik. A Gyula-kártya fontos szerepet kap a cég turisztikai marketing tevékenységében, és az országos médiumok mellett a 2013. évi Budapesti Utazási Kiállításra készült kiadványokban, prospektusokban is megjelenik. A városban plakátokon, információs táblákon, valamint az évente négyszer szezonális jelleggel, több ezer példányban megjelenő ingyenes VisitGyula Card Magazinnal hívják fel a turisták figyelmét a kártyához kapcsolódó szolgáltatásokra.

A cég kéri, hogy azok, akiknek a Gyula-kártya felkeltette érdeklődését, és a rendszerhez csatlakozva kedvezményes szolgáltatásokkal szeretnék forgalmukat növelni, töltsék ki a Tourinform Irodában beszerezhető adatlapot és nyilatkozatot, melyet aláírva és lebélyegezve 2013. január 18-ig kell eljuttatni az irodába.

Címkék: turisztika, utazás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 31. 13:30, szerda | Belföld

Nehéz helyzetben élő családok nyaralását biztosítja a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványa

Idén negyedik alkalommal nyaralhatnak ingyen a nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládosok a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványának köszönhetően - közölte az alapítvány szerdán az MTI-vel.

2023. Május 31. 13:29, szerda | Belföld

Novák Katalin meglátogatta a kórházban a Koszovóban megsérült magyar katonákat

A köztársasági elnök szerda reggel meglátogatta a kórházban a Koszovóban megsérült, már idehaza lábadozó magyar katonákat.

2023. Május 31. 13:26, szerda | Belföld

Orbán Viktor fogadta az UEFA vezetőit