Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2013. Január 06. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Jön a rózsaszín iPhone 5S

Jön a rózsaszín iPhone 5S

Elemzők szerint májusban érkezhet az új modell, az iPod Touch színeiben.

Az új év új pletykákat hoz, ráadásul ezúttal az iPhone 5S-ről. Ezúttal akár rózsaszínben is érkezhet az Apple következő okostelefonja. A Topeka Capital Markets elemzője, Brian White meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a következő iPhone májusban vagy júniusban kerül a piacra, a vásárlók pedig színt és kijelzőméretet is választhatnak majd.

Az iPhone 5S állítólag ugyanolyan színekben lesz elérhető, mint a mostani iPod Touch generáció (köztük rózsaszínben is). A hírek szerint az Apple most először azt is lehetővé teszi, hogy egy modellen belül a kijelző méretét is megválasszuk. Ha így lesz, az vagy egy olcsóbb iPhone-t szül, vagy pedig a Samsung nagyobb telefonjainak állít riválist.

A pletykák beleillenek az Apple stratégiájába és utóbbi lépéseibe: az iPod Touch egy tesztelésre szánt előfutár lehetett, a továbbfejlesztett iPhone pedig szélesebb réteget és piacot fedhetne le. A rózsaszín kiadás pedig újabb indokot adhatna a vásárlásra: a barátnőknek és az anyukáknak.

Címkék: iphone, okostelefon

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 01. 06:00, szombat | Belföld

Mintegy 17 ezren kapcsolódtak ki ősszel a zánkai Erzsébet-táborban

Háromnapos, kétéjszakás turnusokban összesen mintegy 17 ezer gyermeket fogadott az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány a zánkai Erzsébet-táborban szeptember 5. és 30. között

2022. Szeptember 30. 18:56, péntek | Belföld

Baleset miatt lezárták az M5-öst Pusztavacsnál Szeged felé

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Pusztavacsnál Szeged felé, a járműveket az 5-ös főútra terelik, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján péntek délután.

2022. Szeptember 30. 13:29, péntek | Belföld

KSH: augusztusban 43,4 százalékkal emelkedtek az ipari termelői árak

Augusztusban a belföldi értékesítés árai 66,6, az exportértékesítésé 31,6 százalékkal magasabbak voltak, mint egy évvel korábban.