Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. December 11. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Jónak lenni jó! - Már több mint egymillió forint folyt be az eladott tárgyakból

Jónak lenni jó! - Már több mint egymillió forint folyt be az eladott tárgyakból

Már most több mint egymillió forint folyt be a közmédia ötödik Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági akcióján, amelyet a december 18-i egész napos műsorfolyam zár

- mondta Siklósi Beatrix, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője szombaton, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

A főszerkesztő hangsúlyozta, a hírességektől továbbra is folyamatosan érkeznek a tárgyfelajánlások. A tárgyakat a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon fix áron lehet megvásárolni.

Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója elmondta, a műsorfolyam népszerűségének növekedését jól mutatja, hogy míg 2012-ben 100 millió forint, addig tavaly már 225 millió forint gyűlt össze jótékony célra. Emellett az adások nézettsége is nagyon magas, az előző évben ugyanis volt olyan műsor, amelybe 700 ezren néztek bele, és volt olyan is, amelynek 14-15 százalékos volt a közönségaránya.

A Jónak lenni Jó! kezdeményezéshez korábban felajánlásával csatlakozott mások mellett Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs labdarúgó, Hosszú Katinka úszó, Gyurta Dániel és Gyurta Gergely úszó, Marton Éva operaénekes, Ákos és Frenreisz Károly zenész, Bagi Iván és Nacsa Olivér humorista, Balázs János zongoraművész, valamint a Fővárosi Nagycirkusz, a Nemzeti Színház, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és a Virtuózok Produkció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.

2024. Április 17. 09:48, szerda | Belföld

NAK: Veszélyes lehet a fogyasztókra az ellenőrizetlen ukrán élelmiszer

Miközben az Európai Bizottság a saját termelőitől a világ legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírások betartását követeli meg, a szalmonellával fertőzött ukrán csirkehúst korlátozások nélkül beengedi.

2024. Április 17. 09:47, szerda | Belföld

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt