Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2020. November 13. 16:40, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószert találtak a rendőrök Cirákon egy autóban

Kábítószert találtak a rendőrök Cirákon egy autóban

A kapuvári és a győri rendőrök közúti ellenőrzéseik során találtak kábítószert a járművekben.

Cirákon, a Csapodi utcában ellenőriztek a járőrök egy személygépkocsit 2020. november 11-én 23 óra 30 perckor. Az intézkedés keretében a sofőrnél ruházat- és csomagátvizsgálást hajtottak végre, amelynek során a gépjármű vezetőjének övtáskájában az egyenruhások két átlátszó nejlonban kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök a 28 éves férfit elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították. A vele szemben alkalmazott drogteszt amfetamin és metamfetamin hatóanyagokra pozitív értéket mutatott.

A győri járőrök pedig 2020. november 12-én 20 óra 50 perckor Vámosszabadiban, a határkelő közelében intézkedtek egy román honosságú személygépkocsi 43 éves lengyel vezetőjével és 27 éves ukrán utasával szemben. A gépkocsi átvizsgálása során a rendőrök a jármű egyik tárolóhelyén nejlonba csomagolt kábítószergyanús anyagra bukkantak, ezért az autóban utazó férfiakat elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították. Velük szemben drogtesztet végeztek, amely mindkét személynél pozitív eredményt mutatott THC-re.

A helyi rendőrkapitányságok nyomozói az elfogott férfiakat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 10. 13:00, szerda | Helyi

A megyében megnövekedett a sérülésekkel, illetve halállal végződő motorosbalesetek száma

Az egy nyomon haladó járművekkel közlekedő személyekkel kapcsolatos balesetek megelőzése érdekében néhány hasznos tanács az úton lévőknek.

2022. Augusztus 10. 09:00, szerda | Helyi

Egyre több a szabadtéri tűz, vigyázzunk a környezetünkre!

A tűzoltóság felhívása.

2022. Augusztus 09. 16:00, kedd | Helyi

Egy képben a klímaváltozásról

Fotópályázatot hirdetett a Magyar Víziközmű Szövetség.