Városlista
2022. január 29, szombat - Adél

Hírek

2013. Július 16. 11:59, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság

Kábítószert találtak a rendőrök közúti ellenőrzés során Farádon

Kábítószert találtak a rendőrök közúti ellenőrzés során Farádon

A csornai járőrök a hétvégén tartott fokozott ellenőrzésük során egy személygépkocsiban kábítószer fogyasztásához szükséges eszközöket találtak. (a fotó illusztráció)

A Csornai Rendőrkapitányság rendőrei a hétvégén Farádon igazoltatták egy Suzuki típusú személygépkocsi vezetőjét. Az ellenőrzés során a rendőrök a személygépkocsiban kábítószer-fogyasztáshoz szükséges eszközöket találtak, valamint megállapították, hogy a 25 éves fiatalember tartózkodási helyének megállapítása céljából Ausztria jelzést helyezett el a nemzetközi rendszerben. A gépjármű sofőrje elmondta, hogy az autóban talált eszközök és a személygépkocsi egy barátja tulajdona, valamint elismerte, hogy korábban fogyasztott kábítószert, amelyet az elsődlegesen elvégzett gyorsteszt is igazolt.

A gépjármű tulajdonosánál megtartott házkutatás során kábítószergyanús növényi törmeléket, fehér port, valamint tablettákat foglaltak le a rendőrök.

Az autóvezető Sz. Tibor és a gépkocsi-tulajdonos N. Roland ellen a Csornai Rendőrkapitányság - szakértő bevonásával - kábítószer-birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 16:00, péntek | Helyi

Nekitolatott egy másik kocsinak, és elhajtott a helyszínről

Ismeretlen károkozó autóst keresnek a rendőrök.

2022. Január 28. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2022. Január 28. 10:00, péntek | Helyi

A Sole-Mizo Zrt. aktuális állásajánlata csornai tejüzemébe

Sole-Mizo Zrt.

2022. Január 27. 16:00, csütörtök | Helyi

A szolgáltatásért fizetni kell, hívja fel a fogyasztók figyelmét a Pannon-Víz Zrt

Az év végi ünnepek alatt a Pannon-Víz Zrt. szüneteltette a víz- és csatornadíj tartozások behajtását, azonban január közepétől folytatódik az elmaradások jogszabály szerinti érvényesítése.