Városlista
2023. április 2, vasárnap - Áron

Hírek

2018. Március 18. 07:17, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Kapával és boxerrel támadt a férfi és édesanyja

Kapával és boxerrel támadt a férfi és édesanyja

Kapával és boxerrel támadt rá korábbi vitapartnerére egy férfi és édesanyja Pécsen.

Egy 44 éves pécsi nő ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, 19 éves fia ellen szintén felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, illetve könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság. A férfi és édesanyja 2017. március 13-án 12 óra körül Pécsett, a Zsolnay Vilmos utca és a Névtelen utca kereszteződésében ismerősük autója mellé érve a közlekedési lámpa piros jelzésénél kiszálltak a kocsiból, majd egy kapával betörték a másik autó szélvédőjét. A fiatalember ezután egy boxerrel megütötte a járműben ülő korábbi vitapartnerét, aki a bántalmazás során könnyebben megsérült.

A férfit és édesanyját a rendőrök előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.
A gyanúsítottak ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címkék: pécs, támadás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:38, kedd | Kék hírek

Megkéselt egy kisfiát védelmező apát, vádat emeltek ellene a fővárosban

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki rátámadt egy 10 éves kisfiúra az utcán, majd a fia védelmére kelő apát egy késsel megszúrta.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.