Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Július 04. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját forrás

Kapcsolatépítés mesterfokon Tonk Emillel

Kapcsolatépítés mesterfokon Tonk Emillel

Kedden a munkaidő végén nem a pihenést választottuk, hanem kocsiba vágtuk magunkat és meg sem álltunk a Győrig, ahol Tonk Emil Üzleti pódiumán vettünk részt az infoRábaköz és a Szuperinfó marketing csapatával.

Kapcsolatépítés mesterfokon – ez volt a 3 órás előadás témája. A rendkívül szórakoztató és tanmesékkel megspékelt előadás alatt sokat tanultunk, illetve szembesültünk azzal, hogy mennyire nem használjuk vagy nem jól használjuk az evidens megoldásokat.
Az előadás végén a leadott névjegykártyák segítségével ajándékkönyveket és egy fődíjat sorsolt ki az előadó. A fődíjat, az egy órás konzultáció lehetőségét fiatal kollégánk, Papp Gergely nyerte meg.

Reméljük, hogy hamarosan folytatódik az Üzleti pódium.
…..
A Tonk Emil Üzleti Akadémia szakterülete az üzleti kommunikáció, ezen belül az üzleti kommunikáció személyhez kötődő területe, így elsősorban tárgyalási, kommunikációs, értékesítési és prezentációs technikák gyakorlatának tanítása.
Az előadások, tréningek alapvetően a mindennapok gyakorlatáról szólnak, és a résztvevők azonnal hasznosítható ismereteket szerezhetnek meg az eredményesebb üzleti viselkedés, a kommunikáció, a profi cégképviselet, a sikeres üzleti kapcsolatok kezdeményezése, gondozása és megőrzése témakörben. A témák egyaránt szólnak az egyéni és kisvállalkozóknak, és a gazdasági élet bármely területén tevékenykedő kezdő és gyakorló vezetők, valamint munkatársai számára.
Az Akadémia vezető trénere Tonk Emil az üzleti életben több területen is bizonyított, gyakorló üzletember, aki keresett és kedvelt előadója üzleti és gazdasági ismereteket oktató felsőfokú intézményeknek, szakmai rendezvényeknek, konferenciáknak.
Egyik alapítója, majd alelnöke a Magyar Marketing Szövetségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:00, csütörtök | Helyi

Vágányzári menetrend a Szombathely – Csorna vasútvonalon

Vonatpótló buszok közlekednek.

2024. Május 16. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 16. 11:00, csütörtök | Helyi

A hulladékszállítás rendje pünkösd hétfőn

Mikor tegyük ki a kukát?

2024. Május 16. 09:00, csütörtök | Helyi

Rendőrök a mórichidai oviban

Az idegenekkel való találkozás- és ismerkedés szabályairól beszélgettek a gyerekekkel.