Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2021. Május 26. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Soproni könyvaukció

Kapuvári, győri, mosonmagyaróvári, soproni, ritkaságokkal elkezdődött a II. Soproni Könyvaukció

Kapuvári, győri, mosonmagyaróvári, soproni, ritkaságokkal elkezdődött a II. Soproni Könyvaukció

Június 5-ig lehet licitálni.

Május 22-én, 18 órakor elkezdődött a II. Soproni Könyvaukció. Az elsősorban közösségépítési és jótékonysági célzattal életre hívott kezdeményezés néhány értékesebb tételét videóban mutatták be az árverés Facebook-oldalán.

Közel száz tételre licitálhatnak az érdeklődők a II. Soproni Könyvaukció keretében – ezek között a teljesség igénye nélkül egyaránt található katonai témájú, vasúti, orvosi ritkaság, a centenáriumi évre való tekintettel pedig a soproni népszavazással kapcsolatos kuriózum is. A szervezők a legérdekesebb darabokból néhányat videóban is ismertettek (itt:https://fb.watch/5EVp-eLSG_/).

A tételekre a kezdeményezés Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/soproniaukcio) lehet licitálni. A szervezők a könnyebb áttekinthetőség jegyében külön galériába szedték a helytörténeti jelentőségű darabokat (itt:https://www.facebook.com/soproniaukcio/posts/139405214896868) és az egyéb ritkaságokat (itt:https://www.facebook.com/soproniaukcio/posts/140405498130173).

A tételekre 2021. június 5-én 18 óráig lehet licitálni. Az érdeklődők az aukció katalógusát – benne az árverési szabályzattal – megtekinthetik a Cédrus Könyvkereskedés és Antikvárium weboldalán (https://cedruskonyv.hu/).

A tétel a legnagyobb ajánlatot tevő tulajdonába megy át, aki a vételárat maximum 15 munkanapon belül a Cédrus Könyvkereskedés és Antikváriumban készpénzben, vagy átutalással egyenlítheti ki. Amennyiben a teljesítés a fenti határidőn belül nem történik meg, az árverésvezetőnek jogában áll a tételt, ill. tételeket más számára felajánlani. A vételár a leütési összegből +20% árverési díjból áll.
Az elnyert tételek a Cédrus Könyvkereskedés és Antikváriumban vehetők át az aukciót követően, nyitvatartási időben (hétfőtől péntekig 9 – 18 óráig, szombaton 9 – 12 óráig), de lehetőség van postázásra is.
Az árverési díj 5%-ával egy közönségszavazás eredményeképpen a Soproni Madármentők Alapítványt támogatják. A csillaggal jelölt tételek további külön jótékony célra fordítandók: a Soproni Madármentők Alapítvány támogatásán és az árverési jutalékon felüli áruk 50%-a a Rotary Clubot illeti.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 19:00, csütörtök | Helyi

Jelentősen nő jövőre az üzemanyagok, a dohánytermékek és az alkohol jövedéki adója

Benyújtotta a kormány a jövőévi adótörvényeket.

2023. Június 08. 16:00, csütörtök | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak a jövő héten

Vágányzári menetrend 2023.06.11-től 06.16-ig a Győr – Sopron vasútvonalon, valamint a Csorna – Szombathely vonalszakaszon

2023. Június 08. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A Szuperinfó Csorna-Kapuvár legfrissebb lapszámából

2023. Június 08. 09:00, csütörtök | Helyi

Telefont, bankkártyát, készpénzt lopott egy hotelben

A nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen férfi azonosításához.