Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2022. Április 26. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapuvári rendőrt is előléptettek a Rendőrség Napja alkalmából

Kapuvári rendőrt is előléptettek a Rendőrség Napja alkalmából

Győrben, a Széchenyi István Egyetem Hangversenytermében 2022. április 25-én tartották a megyei ünnepséget.

Dr. Urbán Zoltán László r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a Rendőrség Napja alkalmából huzamosabb időn át végzett kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként több rendőrnek adományozott jutalmat, továbbá a rendőrkapitányok és polgármesterek is jutalmazták a legjobban teljesítő rendőrségi dolgozókat.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a szakterületén huzamosabb időn keresztül nyújtott kiemelkedő tevékenységéért soron kívül előléptette rendőr alezredessé Balla Nikolett rendőr őrnagyot a Rendészeti Igazgatóság ügyeletvezetőjét, rendőr századossá Varga András rendőr főhadnagyot a Kapuvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály főelőadóját. Jutalomban részesítette dr. Herczeg Zoltán rendőr alezredest a Soproni Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjét, és Dobsa János rendőr alezredest a Soproni Rendőrkapitányság hivatalvezetőjét.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetése az elmúlt évben végzett kimagasló szakmai tevékenysége alapján az Év Rendőrkapitányságának a Soproni Rendőrkapitányságot választotta. Az elismerést jelképező vándorserleget dr. Herczeg Zoltán r. alezredes kapitányságvezető vehette át az ünnepségen.

Dr. Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok az Év Bűnügyi Szakembere elismerésben Németh Zsolt rendőr századost a Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály alosztályvezetőjét részesítette. Az Év Rendészeti Szakembere elismerést idén Köteles Attila rendőr törzsőrmester a Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrparancsnoka kapta. Az Év Határrendésze az elmúlt évi munkája alapján Gutecz Ferenc rendőr törzszászlós a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Határrendészeti Osztály járőrparancsnoka lett, míg az Év Szakszolgálati Szakembere elismerést Szaiff Gyöngyi rendőr alezredes a Humánigazgatási Szolgálat kiemelt főelőadója vehette át.

Varga András rendőr százados bűnmegelőzési foglalkozást tart

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 16:00, péntek | Helyi

Megkezdődik a Kónyi Szociális Központ új telephelyének kialakítása és bővítése

Ezt az épületet bővítik és újítják fel a Szociális Központ elhelyezésére.

2024. Február 23. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Február 23. 09:00, péntek | Helyi

Pál Feri atya előadása Fertődön

Hogyan válhat erőforrássá a múlt, hogyan alakítható szabadon a jövő?

2024. Február 22. 16:00, csütörtök | Helyi

Közi Horváth József ösztöndíj pályázat

Beadási határidő: március 8.