Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 13. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron-Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapuváron egy családi ház tetőszerkezete égett

Kapuváron egy családi ház tetőszerkezete égett

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvenöt eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek.

A tűzesetek és műszaki mentések során hárman sérültek meg.

Egy családi házhoz épített, tizenkét négyzetméteres tároló égett Mosonszentmiklóson, a Szabadság téren hétfő délután. Az esethez a lébényi hivatásos, valamint a helyi és a börcsi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik rövid időn belül eloltották a lángokat, a tűz nem terjedt át a lakóházra.

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó szerdán kora reggel Győrben, az Új soron. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Egy szikrázó kéményhez riasztották szerda este a város hivatásos tűzoltóit Győrben a Kisdobos utcában. A tűzoltók a kazánban eloltották a tüzet, valamint eltávolították a kéményből az izzó kormot. A lakó figyelmét felhívták, hogy ne használja a kazánt és a hozzá tartozó füstelvezetőt, amíg azt felül nem vizsgálták.

Az oldalára borult egy személyautó Győrszemerén, a Győri úton, a 83-as főút belterületi szakaszán, pénteken hajnalban. A járműben egy ember utazott, ő ki tudott szállni. A győri hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót, majd később visszaállították kerekeire. A sofőrt kórházba szállította a mentőszolgálat.

Pénteken délben kigyulladt egy százhúsz négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete Kapuváron, a Bocskai utcában. A tűzhöz a kapuvári és a csornai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített negyven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete szombaton délután Vitnyéden, a Dózsa György utcában. A tűzesethez a kapuvári és a csornai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

A pannonhalmi hivatásos és önkéntes tűzoltókat Écsre a Kálvária utcába riasztották vasárnap délelőtt, ahol egy lakókocsi és egy villanyóra szekrény égett. A tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.