Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2012. Január 04. 08:49, szerda | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Karácsonyi ajándékával szenvedett balesetet Varga Viktor

Karácsonyi ajándékával szenvedett balesetet Varga Viktor

Érdekes szituációba került Varga Viktor, hiszen egy szerencsétlen baleset következtében nemcsak a mindennapjai alakultak át.

A kiscsillag egy nagyszabású koncertre készül, így kérdésessé vált az is, hogyan lép majd színpadra.

- Már a karácsonyt is gipszbe verve töltöttem - kezdte az "élménybeszámolót" Varga Viktor, aki másfél hete esett el olyan szerencsétlenül, hogy el is tört a bal keze.

- Ez a kéztörés egy karácsonyi ajándék következménye, ugyanis édesapámtól kaptam egy jégkorcsolyát. Már karácsony előtt odaadta, ki is mentünk az öcsémékkel a jégpályára, ahol természetesen Varga Viktor megint megmutatta, hogy mennyire menő gyerek! Ugráltam a jégen, jó magasra, teljes fordulatokkal. Kétszer sikerült is, de harmadikra már nem jött össze. A mutatvány egyébként jól nézett ki, de elestem és éreztem, ahogy reccsen mind a két csuklóm, elsápadtam, és nem bírtam mozgatni egyik kezemet se - mesélte a STOP-nak a kiscsillag, akinek barátnője sem akarta először elhinni a történteket, csak akkor, amikor az énekes arra kérte, hogy fakanállal és sállal rögzítsék a kezeit.
Másnapra Viktor bal csuklója úgy bedagadt, hogy kórházba kellett mennie. Kiderült: a jobb keze csak megzúzódott, a bal csuklójában azonban eltört egy kis csont, így hét hétig gipszet kell hordania.

- Nagyon gáz, mert bal kezes vagyok, nem tudok aláírni, rajzolni, zongorázni. Mindent lelassít ez a dolog. Nem olyan egyszerű például öltözködni, beleakad a kezem, fáj. Ételt sem tudok csinálni, nem tudom megfogni rendesen a villát. A főzést a barátnőm megoldja, de nagyon idegesít, hogy itt van mellettem két gitár, a zongora, egy szájharmonika és nem tudok mit csinálni! - mondta Varga Viktor, aki nem csoda, hogy türelmetlen, hiszen még legalább öt és fél hét a teljes gyógyulás, addig azonban egy nagyszabású koncert is áll előtte.

A kiscsillag Thomas Anders előtt lép színpadra pénteken a SYMA Csarnokban, az azonban még kérdéses, hogy fogja majd a mikrofont.

- Ez nagyon nagy dolog a számomra, hiszen nekem még nem volt nagykoncertem, de ezt mindenképpen annak tekintem. Fogni tudok már valamennyire mindkét kezemmel, de bevallom azon gondolkodtam, hogy a koncert erejéig lecsatolom a gipszet, hiszen sok felvétel készül és azért mégsem így szeretnék bevonulni a történelembe - mosolygott az énekes.

Címkék: Varga Viktor

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 30. 12:01, csütörtök | Bulvár

Kutyája vezette a gazdájához a mentőket

Dorka több száz méteren keresztül vezette a mentőautót, a magatehetetlenül fekvő gazdájához.

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.