Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Január 04. 08:49, szerda | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Karácsonyi ajándékával szenvedett balesetet Varga Viktor

Karácsonyi ajándékával szenvedett balesetet Varga Viktor

Érdekes szituációba került Varga Viktor, hiszen egy szerencsétlen baleset következtében nemcsak a mindennapjai alakultak át.

A kiscsillag egy nagyszabású koncertre készül, így kérdésessé vált az is, hogyan lép majd színpadra.

- Már a karácsonyt is gipszbe verve töltöttem - kezdte az "élménybeszámolót" Varga Viktor, aki másfél hete esett el olyan szerencsétlenül, hogy el is tört a bal keze.

- Ez a kéztörés egy karácsonyi ajándék következménye, ugyanis édesapámtól kaptam egy jégkorcsolyát. Már karácsony előtt odaadta, ki is mentünk az öcsémékkel a jégpályára, ahol természetesen Varga Viktor megint megmutatta, hogy mennyire menő gyerek! Ugráltam a jégen, jó magasra, teljes fordulatokkal. Kétszer sikerült is, de harmadikra már nem jött össze. A mutatvány egyébként jól nézett ki, de elestem és éreztem, ahogy reccsen mind a két csuklóm, elsápadtam, és nem bírtam mozgatni egyik kezemet se - mesélte a STOP-nak a kiscsillag, akinek barátnője sem akarta először elhinni a történteket, csak akkor, amikor az énekes arra kérte, hogy fakanállal és sállal rögzítsék a kezeit.
Másnapra Viktor bal csuklója úgy bedagadt, hogy kórházba kellett mennie. Kiderült: a jobb keze csak megzúzódott, a bal csuklójában azonban eltört egy kis csont, így hét hétig gipszet kell hordania.

- Nagyon gáz, mert bal kezes vagyok, nem tudok aláírni, rajzolni, zongorázni. Mindent lelassít ez a dolog. Nem olyan egyszerű például öltözködni, beleakad a kezem, fáj. Ételt sem tudok csinálni, nem tudom megfogni rendesen a villát. A főzést a barátnőm megoldja, de nagyon idegesít, hogy itt van mellettem két gitár, a zongora, egy szájharmonika és nem tudok mit csinálni! - mondta Varga Viktor, aki nem csoda, hogy türelmetlen, hiszen még legalább öt és fél hét a teljes gyógyulás, addig azonban egy nagyszabású koncert is áll előtte.

A kiscsillag Thomas Anders előtt lép színpadra pénteken a SYMA Csarnokban, az azonban még kérdéses, hogy fogja majd a mikrofont.

- Ez nagyon nagy dolog a számomra, hiszen nekem még nem volt nagykoncertem, de ezt mindenképpen annak tekintem. Fogni tudok már valamennyire mindkét kezemmel, de bevallom azon gondolkodtam, hogy a koncert erejéig lecsatolom a gipszet, hiszen sok felvétel készül és azért mégsem így szeretnék bevonulni a történelembe - mosolygott az énekes.

Címkék: Varga Viktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára