Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Június 07. 11:42, csütörtök | Helyi
Forrás: saját forrás

Keresd a blogot! Írd a blogot!

Keresd a blogot! Írd a blogot!

Új funkcióval bővültünk! Mától nem csak olvasónk, szerzőtársunk is lehetsz!

Csak egy új gomb, mégis számtalan új lehetőség olvasónak, írónak. A mai naptól fontos új lehetőséggel bővült portálunk, elindítottuk az infoBlog menünket.

Az infoBlogban a helyben élő, esetleg elszármazott rábaköziek fejthetik ki saját, vagy olvashatják el mások gondolatait. A blogolás bevezetésével annak a lehetőségét teremtettük meg, hogy örvendetesen gyarapodó számú látogatóink aktív alakítói is lehessenek portálunknak. Blogot írni mindenről lehet, szakmáról, magánéletről, akár babanaplóként megörökíteni gyermekünk fejlődését, sportról, bulikról, zenéről, közéletről, receptekről, kirándulásokról, horgászatról, vadászatról, kertgondozásról, egészségről, kultúráról, olvasmány vagy moziélményekről........ és még hosszan folytathatnánk a sort.

Bárki, aki blogot szeretne indítani, írjon egy e-mail-t az info@inforabakoz.hu címre, és jelezze ezt a szándékát. A többit gyorsan meg tudjuk beszélni, és szinte azonnal indulhat a blogod.

Blogbejegyzést természetesen csak a blog tulajdonosa tehet, de a tulajdonos blogbejegyzéséhez mindenki hozzá tud szólni.

A blog egy szubjektív műfaj, nem irodalom, nem politika, nem szakma, hanem látásmód. Azt szeretnénk, ha folyamatosan belépő új blogjaink az itt élők szemüvegén keresztül mutatnák be a Rábaközt. A blogbejegyzésekbe szöveget, képet, videót is lehet tenni.

Mivel holnap indul a sokakat érdeklő foci EB, felkértünk két - önmeghatározásuk szerint - fociőrültet, hogy indítsák el az EB-ről szóló blogjukat. Keressétek, olvassátok az EBugatta blogot, szóljatok bele, vitatkozzatok, vagy értsetek egyet velük.

Szóval irány az infoBlog!

Címkék: blog, InfoRábaköz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás

2024. Április 27. 19:00, szombat | Helyi

Magyarországon hetente egy nő hal meg kapcsolati erőszak miatt

Rengeteg téves sztereotípia kapcsolódik a családon belüli erőszakhoz.

2024. Április 27. 16:00, szombat | Helyi

Közzétették a csornai termálfürdő árlistáját

A termálfürdő június elsején nyit.