Városlista
2021. szeptember 22, szerda - Móric

Hírek

2021. Szeptember 14. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Két ismeretlen károkozó autóst keresnek

Két ismeretlen károkozó autóst keresnek

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy 2021. szeptember 2-án 16 óra 15 perckor kerékpárral közlekedett Győrszentivánon, a Kertalja utcában az Űrhajós utca felől a Déryné út irányába. Haladásakor a Déryné úton, az egyik ház előtt parakoló Suzuki Vitara típusú személygépkocsinak – vélhetően a bicikli pedáljával – nekiütközött, amelynek során a gépjármű megrongálódott. A baleset okozója a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül hagyta el.

Győrben, a Bakonyi úton – a 821-es számú út belterületi szakaszán – a Lajta utca irányába közlekedett egy ismeretlen személy ismeretlen gépjárművel 2021. szeptember 1-én 11 óra 32 perckor. Haladása közben sávváltásba kezdett, amelynek során nem biztosított elsőbbséget a mellette lévő sávban haladó Renault típusú személygépkocsinak. A Renault vezetője a felé húzódó járművet észlelve autóját az út jobb oldala felé kormányozta, majd a füves útpadkára hajtott, ahol közvilágítási oszlopnak ütközött. Az eset során a vétlen sofőr, valamint utasa megsérült. A balesetet követően az ismeretlen sofőr a helyszínről segítségnyújtás, valamint adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.
A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 22. 13:00, szerda | Helyi

Önkormányzati tájékoztató a helyi adókról

Leteltek az adóbefizetési határidők, az adatváltozásokat be kell jelenteni.

2021. Szeptember 22. 09:00, szerda | Helyi

Három ismeretlen károkozót keresnek most a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2021. Szeptember 21. 16:00, kedd | Helyi

Az elmúlt héten hatvanegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen kilenc ember sérült meg.

2021. Szeptember 21. 13:00, kedd | Helyi

Szerdán eboltás lesz Rábatamásiban

Veszettség elleni kötelező védőoltás és féregtelenítés.