Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2012. Május 19. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Két nő ajka összeforr - Sharon Stone-t egy sor szépség követte

Két nő ajka összeforr - Sharon Stone-t egy sor szépség követte

Szinte divatba jött, hogy ismert szépségek különféle nyilvános fellépéseken melegen szájon csókolják egymást. A Kiskegyed összegyűjtötte a híres csókjeleneteket. Az első, aki ezt megengedte magának, Sharon Stone volt.

A világhírű sztár egy AIDS-betegek megsegítésére rendezett aukción csókolta szájon Ellen Barkint még 2007-ben. Aztán az idén duplázott egy Felnőttfilm-díj gáláján. Kathy Griffin nagyon meglepődött Stone csókján.

2004-ben életre hívták a Nők Világdíját, amelyet azok a hölgyek kapnak, akik politikai vagy társadalmi szerepvállalásukkal maradandót alkottak. De hiába Mihail Gorbacsov a díj fővédnöke, a világ igazán csak 2009-ben figyelt fel rá, amikor Monica Bellucci és Elle Macpherson, a két álomszép díjazott csókot váltott a színpadon.

A 2008-as MTV díjátadó gála főszereplői a három díjjal jutalmazott Justin Timberlake és Coldplay lehettek volna. De az esemény arról lett emlékezetes, hogy Madonna a megnyitóbeszéde után mindjárt két fiatal kolléganőjét is szájon csókolta. Christina Aguilera és Britney Spears egyáltalán nem tiltakozott.

Meryl Streep és Sandra Bullock 2010-ben egy díjátadón megosztva kapták a legjobb komikus színésznőnek járó díjat. Így mindketten a színpadra perdültek, ahol Streep először arról beszélt, igazságtalan, hogy nem egyedül nyert, mert sokkal jobb volt, mint Bullock. Ezt követően egy bensőséges csókkal jelezték: mindez csak vicc volt.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.