Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2012. Május 19. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Két nő ajka összeforr - Sharon Stone-t egy sor szépség követte

Két nő ajka összeforr - Sharon Stone-t egy sor szépség követte

Szinte divatba jött, hogy ismert szépségek különféle nyilvános fellépéseken melegen szájon csókolják egymást. A Kiskegyed összegyűjtötte a híres csókjeleneteket. Az első, aki ezt megengedte magának, Sharon Stone volt.

A világhírű sztár egy AIDS-betegek megsegítésére rendezett aukción csókolta szájon Ellen Barkint még 2007-ben. Aztán az idén duplázott egy Felnőttfilm-díj gáláján. Kathy Griffin nagyon meglepődött Stone csókján.

2004-ben életre hívták a Nők Világdíját, amelyet azok a hölgyek kapnak, akik politikai vagy társadalmi szerepvállalásukkal maradandót alkottak. De hiába Mihail Gorbacsov a díj fővédnöke, a világ igazán csak 2009-ben figyelt fel rá, amikor Monica Bellucci és Elle Macpherson, a két álomszép díjazott csókot váltott a színpadon.

A 2008-as MTV díjátadó gála főszereplői a három díjjal jutalmazott Justin Timberlake és Coldplay lehettek volna. De az esemény arról lett emlékezetes, hogy Madonna a megnyitóbeszéde után mindjárt két fiatal kolléganőjét is szájon csókolta. Christina Aguilera és Britney Spears egyáltalán nem tiltakozott.

Meryl Streep és Sandra Bullock 2010-ben egy díjátadón megosztva kapták a legjobb komikus színésznőnek járó díjat. Így mindketten a színpadra perdültek, ahol Streep először arról beszélt, igazságtalan, hogy nem egyedül nyert, mert sokkal jobb volt, mint Bullock. Ezt követően egy bensőséges csókkal jelezték: mindez csak vicc volt.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.

2023. Június 01. 13:53, csütörtök | Bulvár

Csillagot kap Tupac Shakur a hollywoodi Hírességek sétányán

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper - jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.