Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2016. Március 31. 11:02, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti

Két unokázós bandát kapott el a rendőrség

Két unokázós bandát kapott el a rendőrség

Az ország több településén ténykedő csalókat fogott el a rendőrség.

A két, egymástól függetlenül működő bűnözői csoport legalább 42 esetben úgynevezett unokázós módszerrel (azzal, hogy hozzátartozójuknak van szüksége sürgősen pénzre) csalt ki összesen csaknem 12,5 millió forintot idős sértettektől - jelentették be a rendőrség csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Péter Kálmán, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főnyomozója elmondta: egy 38 éves gödöllői és egy 57 éves jászfényszarui férfit fogtak el. Egyelőre tizenkét ilyen bűncselekménnyel gyanúsítják őket, de valószínűsíthető, hogy még harmincat követtek el, amivel mintegy tízmillió forintnyi kárt okoztak.

Aranyos Gábor, a soproni rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője arról számolt be, hogy az általuk elfogott 45 éves győri férfi és 29 éves győri nő 12 alkalommal csalt ki idősektől összesen 2,5 millió forintot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.