Városlista
2021. október 28, csütörtök - Simon

Hírek

2021. Szeptember 04. 13:09, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Kétszer is betört ugyanoda

Kétszer is betört ugyanoda

Befejezték a váci nyomozók annak a 35 éves férfinek az ügyét, aki a gyanú szerint kétszer ugyanoda, harmadjára egy másik házba tört be, mert a családi kassza tartalma nem volt elég.

Egy galgagyörki háztulajdonos hívta a rendőröket még január 23-án délután, mivel háza ajtajáról valaki lefeszítette a lakatot és hiányzott a tévéje és egy gázpalackja. Alig két hónappal később hasonló módszerrel újfent járt valaki otthonában, akkor mosógépének és centrifugájának kélt lába – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások egy helyi férfit hoztak összefüggésbe a betörésekkel, április 26-án otthonából állították elő. Kihallgatásán bővült a gyanúsítás, egy harmadik lopás is a számlájára került: 15 kilogramm sertés-, és csirkehús tűnt el egy másik házból.

A 35 éves férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését, lopásait azzal magyarázta, muszáj volt, hogy ételt tudjon tenni a családi asztalra.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 28. 14:03, csütörtök | Kék hírek

Tizenegymillió forintnyi hamisított márkajelzésű sportcipőt találtak Rajkánál

Tizenegymillió forintnyi hamisított márkajelzésű sportcipőt találtak Rajkánál egy Magyarországról Szlovákiába tartó kisteherautóban - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön a közösségi oldalán.

2021. Október 26. 13:02, kedd | Kék hírek

Újabb drogbizniszre mértek csapást a rendőrök

Felszámolták a bűnös tevékenységet, a dílereket és a vásárlóikat is elfogták.

2021. Október 26. 07:00, kedd | Kék hírek

Első fokon 18 év börtönre ítéltek egy gyilkost Egerben

Első fokon 18 év börtönre ítélte hétfőn az Egri Törvényszék azt a férfit, aki tavaly leszúrta vendéglátóját - közölte a törvényszék az MTI-vel.

2021. Október 25. 16:01, hétfő | Kék hírek

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.