Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. November 24. 10:32, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok - illusztráció: pixabay

Ketten is félrevezették a rendőröket Kecskeméten

Ketten is félrevezették a rendőröket Kecskeméten

A Bács-Kiskun megyei nyomozók hatóság félrevezetése miatt vádemelést javasolnak két kecskeméti férfival szemben.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. április 4-én telefonon tett bejelentést a 24 éves S. Dániel, mivel állítása szerint kirabolták.

2019. június 10-én a 38 éves B. Árpád jelentette be a rendőrségre, hogy ismeretlen tettesek bántalmazták, és a földre esett táskáját – benne személyes irataival és készpénzével – eltulajdonították.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság mindkét esetben nyomozást rendelt el, mely során kiderült, hogy a bejelentéseknek nincs valóságalapjuk. A büntetőeljárás során mindkét férfi beismerte, hogy állításuk valótlan volt, sérelmükre nem követtek el bűncselekményt.

A beszerzett adatok alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság hatóság félrevezetése miatt külön eljárásokat indított a hamis bejelentést tevő helyi lakosokkal szemben. A szabadlábon védekező gyanúsítottak ügyeiben a bűnügyi osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.