Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 19. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiderült a titok: megházasodott az álompár

Kiderült a titok: megházasodott az álompár

Kate Hudson azt állította, nem sietnek összeházasodni partnerével, Matt Bellamyval. Édesanyja, Goldie Hawn azonban elszólta magát: az esküvő szerinte már le is zajlott.

Kate Hudson kezét már egy évvel ezelőtt megkérte partnere, Matt Bellamy, a párnak pedig nem sokkal később gyermeke is született, de a színésznő egészen idáig azt állította, hogy esküvőt még nem terveznek a rocksztárral. Édesanyja, Goldie Hawn most azonban elszólta magát egy interjúban, amiből arra lehet következtetni, hogy Hudson eltitkolta az igazságot, valójában ugyanis már kimondták a boldogító igent a Muse frontemberével.

Hawn akkor kotyogta el a titkot, amikor gyermekeiről és unokáiról kérdezték. A sztár azt mondta: "A gyermekeim mindannyian nagyszerű szülők, amiért nem tudok elég büszke lenni rájuk. Nem aggódtam Kate-ért sem, amikor egy angol rocksztárhoz ment feleségül, mert csak az számít, hogy milyen a kapcsolat." Kate Hudson és Matt Bellamy részéről a kijelentéssel kapcsolatban egyelőre semmilyen magyarázat nem érkezett, bár a hír megerősítésén kívül sok mindent nem is közölhet a pár, hacsak nem az a helyzet, hogy Goldie Hawn azt sem tudja, mit beszél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára