Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2012. Március 19. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiderült a titok: megházasodott az álompár

Kiderült a titok: megházasodott az álompár

Kate Hudson azt állította, nem sietnek összeházasodni partnerével, Matt Bellamyval. Édesanyja, Goldie Hawn azonban elszólta magát: az esküvő szerinte már le is zajlott.

Kate Hudson kezét már egy évvel ezelőtt megkérte partnere, Matt Bellamy, a párnak pedig nem sokkal később gyermeke is született, de a színésznő egészen idáig azt állította, hogy esküvőt még nem terveznek a rocksztárral. Édesanyja, Goldie Hawn most azonban elszólta magát egy interjúban, amiből arra lehet következtetni, hogy Hudson eltitkolta az igazságot, valójában ugyanis már kimondták a boldogító igent a Muse frontemberével.

Hawn akkor kotyogta el a titkot, amikor gyermekeiről és unokáiról kérdezték. A sztár azt mondta: "A gyermekeim mindannyian nagyszerű szülők, amiért nem tudok elég büszke lenni rájuk. Nem aggódtam Kate-ért sem, amikor egy angol rocksztárhoz ment feleségül, mert csak az számít, hogy milyen a kapcsolat." Kate Hudson és Matt Bellamy részéről a kijelentéssel kapcsolatban egyelőre semmilyen magyarázat nem érkezett, bár a hír megerősítésén kívül sok mindent nem is közölhet a pár, hacsak nem az a helyzet, hogy Goldie Hawn azt sem tudja, mit beszél.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,