Városlista
2023. szeptember 30, szombat - Jeromos

Hírek

2012. Március 24. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Kiderült, mivel kereste első millióit Friderikusz Sándor

Kiderült, mivel kereste első millióit Friderikusz Sándor

Azt mondják, a gazdag emberek első milliójuk megszerzésére emlékeznek a legjobban.

Friderikusz Sándor esetében ez rögtön ötmillió-negyvenezer forint volt, amit az Isten óvd a királynőt! című könyvével keresett, 1987-ben - írja a hot! magazin.

Ötven év kihagyás után először, 1985-ben szépségkirálynő-választást rendeztek Magyarországon. A győztes egy gyönyörű fonyódi lány, a tizenhat éves Molnár Csilla Andrea volt, aki nem egészen egy évre rá búcsúlevelet írt, majd gyógyszereket vett be és életét vesztette. Az ő történetét írta meg Friderikusz Sándor, ami bombasiker lett, három év alatt, négy kiadásban négyszázezernél is több példány fogyott belőle.

A tragikus sorsú királynő, Csilla édesanyja kerüli a nyilvánosságot, de a hot! magazinnal kivételt tett.

- Friderikusz egyszer csak bekopogott hozzám. Azt mondta, mindenképpen megírja a könyvet, akkor is, ha nem nyilatkozom, de a tragédiám kapcsán hitelesebb lesz. Akkor jött, amikor még nem tudtam kontrollálni, hogy mit tegyek. Túl nagy volt a fájdalom. Van, aki magában tartja, de nekem mondanom kellett, beszélnem, különben megőrültem volna. Friderikusz nagyon közvetlen ember, egyszer még segített Csilla síremlékével kapcsolatban is.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.