Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2024. Június 03. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kigyulladt egy autó tegnap délután az M85-ös autóúton

Kigyulladt egy autó tegnap délután az M85-ös autóúton

A 22. héten történt.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvanhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen kilenc ember sérült meg, egy ember pedig életét veszítette.

Lakóháznak ütközött egy személyautó hétfő este Rábacsanakon, a Hunyadi utcában. A csornai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban hárman utaztak, egyikük könnyű sérüléseket szenvedett.

Személyautó és egy kisteherautó ütközött kedd reggel az M1-es autópálya 129-es kilométerénél, Győr térségében, az országhatár felé vezető oldalon. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót. Mindkét járműben csak a sofőrök utaztak, nem sérültek meg.

Elhagyta az úttestet, majd a vízelvezető árokba csapódott egy személyautó csütörtök délután, a 8218-as számú úton, Lázi határában. Az autóban ketten utaztak, ők kiszálltak mire a pannonhalmi hivatásos tűzoltók kiérkeztek. Az egység áramtalanította a járművet. A baleset következtében az árokban lévő szennyvízvezeték cső is elmozdult.

Árokba hajtott egy személyautó péntek reggel az M1-es autópálya 148-as kilométerszelvényében, Mosonszentmiklós térségében, az országhatár felé vezető oldalon. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és segítettek a mentősöknek a sérültek ellátásában. Az autóban öten utaztak, egy ember könnyű sérüléseket, hárman súlyos sérüléseket szenvedtek, egy ember életét veszítette a balesetben. A műszaki mentés idejére az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

Terelőbójára hajtott egy személyautó szombat délután az M1-es autópálya 126-os kilométerszelvényében, a sávelhúzás mentén, az országhatár felé vezető oldalon. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyből olaj és hűtővíz folyt az úttestre. A baleset során nem sérült meg senki.

Szalagkorlátnak ütközött, majd kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó vasárnap délután az M85-ös autóút 6-os kilométerszelvényében, a Sopron felé vezető oldalon. A győri hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat és felitatták az úttestre folyt olajat. Az autóban csak a sofőr utazott, nem sérült meg. A beavatkozás idejére teljes szelességében lezárták az érintett útszakaszt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 16:00, kedd | Helyi

Nyári szünidei gyerekétkeztetés Kapuváron

Tájékoztató

2024. Június 25. 13:00, kedd | Helyi

Az elmúlt héten hetvenhárom eseményhez vonultak a megye tűzoltói

A 25. héten történt.

2024. Június 25. 09:00, kedd | Helyi

Iskolák versenye az őszi Kapuvár maratonon

Melyik iskola indítja a legtöbb diákot?

2024. Június 24. 16:00, hétfő | Helyi

A második pályázati körös led izzók átvétele Kapuváron

Meghatalmazott is átveheti.