Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2011. Augusztus 21. 14:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: STOP

Kiirtotta családját egy 21 éves férfi Esztergomban

Kiirtotta családját egy 21 éves férfi Esztergomban

Meggyilkolta nagyanyját és apját, nagyapját pedig súlyosan megsebesítette egy 21 éves fiatalember Esztergomban. A vérengző fiatalember magával is végzett - értesült a HavariaPress.

Pénteken este történt a családi tragédia Esztergomban. A 21 éves fiatalember először nagyszüleire támadt rá: 66 éves nagyanyját megölte, 69 éves nagyapját súlyosan megsebesítette. Ezt követően otthonában több késszúrással végzett édesapjával, majd felgyújtotta a lakást, s öngyilkosságot követett el.

Az öngyilkosság előtt a vérengző fiú felhívta édesanyját, s beszámolt neki tettéről. A rendőröket az asszony értesítette.

A nagyszülők lakásán a rendőrök holtan találták a nagymamát, a nagypapát súlyos sérülésekkel kórházba szállították a mentők. Az édesapa lakásához tűzoltókat riasztottak, akik megfékezték az odabent tomboló lángokat. A kiégett lakásban két holttestet találtak: a meggyilkolt apáét és a fiatalemberét. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

STOP

Címkék: meggyilkol

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 12:02, péntek | Kék hírek

A TEK fogta el a drogdíler apa-fia párost - videó

A szabolcsi nyomozók felkérésére a TEK munkatársai fogták el a gyanúsítottakat.

2022. Július 01. 09:01, péntek | Kék hírek

Szabadulóbuliból vissza a rácsök mögé

Öt férfi ellen indítottak eljárást a kaposvári rendőrök.

2022. Június 30. 18:09, csütörtök | Kék hírek

Megkívánta magát a kávézó teraszán a tolvaj

Egy kávézónál onanizált, bicikliket lopott, elkötött egy teherautót, amit meg is rongált, de a bácsalmási rendőrök elfogták a 41 éves helybélit.

2022. Június 30. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a barátnőinek életveszélyes sérüléseket okozó férfi

Első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki fiatalkorúként barátnőinek életveszélyes sérülést okozott.