Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Június 03. 09:58, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kikötözte szeretőjét és kegyetlenül halálra szurkálta a nő

Kikötözte szeretőjét és kegyetlenül halálra szurkálta a nő

A gyanú szerint a nő kikötözte szeretőjét az ágytámlához, majd egy késsel, több mint ötvenszer megszúrta. Befejezték a nyomozást a rendőrök.

A 39 éves nő és szeretője között 2020. április 1-jén 11 óra körül egy gödöllői lakásban alakult ki nézeteltérés. A gyanú szerint a nő a 42 éves férfi kezeit spaniferrel az ágytámlához kötözte, majd egy 34 és egy 16,7 centiméter pengehosszúságú késsel – az orvosszakértői vélemény alapján – több mint ötven alkalommal megszúrta, majd magára hagyta – közölte a rendőrség csütörtökön.

Kifejtve, hogy a férfi szúrt sérüléseket szenvedett a nyakán, a tarkóján, a hátán, vállán, karján, és a mellkasa teljes felületén. A nő órákkal később tért vissza a helyszínre, ahol a vérnyomokat megpróbálta eltüntetni, majd este 20 óra után értesítette a rendőrséget, ahol elmondta, „összevesztünk, és belevágtam a nagy kést”.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt a rendőrök elfogták és előállították. Kihallgatása során a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, a cselekmény elkövetését elismerte.

Az azóta is letartóztatásban lévő R. Katalinnal szemben a Pest megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.