Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2011. November 02. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Kínai nő szült gyereket Hugh Grant-nek

Kínai nő szült gyereket Hugh Grant-nek

A sztár szóvivője megerősítette hogy, Hugh Grant-nek néhány napja kislánya született. Hogy ki az anya, titokban tartják. A találgatások beindultak, lehet, hogy egy kínai nőről van szó.

"Hugh nagyon boldog, boldogabb már nem is lehetne. Az anyával, akinek nevét titokban kívánják tartani, minden részletet tisztáztak, jó viszonyban vannak, de nem élnek együtt. Abban maradtak, hogy a hölgy nevét nem hozzák nyilvánosságra." A találgatások nyomban beindultak. Az egyik verzió szerint a gyerek anyja Tingian Hong kínai színésznő, akivel az év elején gyakran randizott a híres színész. Hollywoodban viszont azt állítják, hogy a kismama abszolút civil és a kisbaba csupán egy futó kaland életre szóló gyümölcse. "Hugh nagyon-nagyon boldog és vállalja a babát, bár az édesanyával nem fognak együtt élni." - zárta rövidre a dolgot a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,