Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Március 20. 12:04, kedd | Helyi
Forrás: saját forrás

Kiraboltak egy csornai taxist

Kiraboltak egy csornai taxist

Vasárnap reggel Bágyogszovátról rabláshoz riasztották a rendőröket. Egy csornai taxis hívta ki őket. Káldi Norbert, a csornai taxis vállalkozás tulajdonosa mesélte el a történteket.
- Vasárnap hajnalban a kollégám egy szórakozó társaságot vitt több faluba, több buliba. Reggelre aztán a társaság tagjait sorban hazaszállította. Utolsó utasként egy fiatalember maradt a kocsiban, aki azt kérte, hogy Bágyogszovátra vigye el. A kollégám ezt meg is tette, és egy mellékutcában álltak meg a faluban. Ekkor került sor a fizetésre, amit az utas meg is tett. Mikor a kollégám eltette a viteldíjat, azonnal észrevette, hogy a tárcájában nagyon kevés pénz van, pedig az egész esti bevételnek ott kellett volna lenni. Számonkérte az utason, hogy hol a pénze, amire ő kikérte magának a "gyanúsítást", és fennhangon bizonygatta, hogy ő nem vett el pénzt. Ekkor dulakodás kezdődött, majd a fiatalember kiugrott a kocsiból. Ezzel a mozdulattal kárt is tett az autóban, a rúgásától több elem is sérült a kocsiban. Ahogy kijutott a kocsiból, elfutott, a kollégám utána kiáltott, próbálta megállítani, a jogosan nála lévő gázpisztolyból a földre célozva két riasztó lövést is leadott, de a rabló nem állt meg, eltűnt. A kollégám ekkor hívta ki a rendőröket, akik több kocsival hamar ki is értek a helyszínre. A rablót nem ismertük, de a rendőrök az otthonában gyorsan elfogták, és a pénz egy részét meg is találták nála.
Én is a helyszínre mentem, hogy segítsek a kollégámnak, aki az egész éjszakai munkája után még délig a helyszínelő rendőrök rendelkezésére állt. Vizet vittem neki, és próbáltam segíteni amit lehetett. Láthatólag megviselte az eset, de remélem hamar túl lesz rajta. Sokan hívnak, kérdezik mi történt, gyorsan híre ment az esetnek. Ez a mi cégünknél példátlan eset, sosem volt még ilyenben részünk. Örülök, hogy a kollégámnak nem esett baja, és hogy a rendőrök nagyon gyorsan elkapták a rablót.

Címkék: rablás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.