Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Április 11. 16:48, hétfő | PR
Forrás: (x)

Kirakásra fel!

Kirakásra fel!

A legnépszerűbb játékok ugyan nem létező, de képzeletben felállítható dobogóján a puzzle minimum a harmadik fokon táncolhatna, de még az első hely sem esélytelen a számára. Hogy miért?

Azért, mert kortalan, megunhatatlan, egyúttal izgalmas. Mivel tematikájában esélytelen belefutni az ismétlődésbe, így aztán a megszokás teljesen elkerülhető. Akár a család minden egyes tagja vagy a barátok egyszerre asztalhoz, szőnyegre ülhetnek, hogy együtt fedezhessék fel a darabról darabra összeálló képet.

Érdemes a virtuális térben böngészni?

Nagyon is. Az igazság az, hogy az elcsépelhetetlen puzzle online is beszerezhető, mégpedig teljes könnyedséggel. A kínálat végigpásztázása ilyen módon pofonegyszerű és nem utolsó sorban gyors. Szóval ha a tempóhoz siker társul, akkor minden adott a gördülékeny bevásárláshoz. Már csak az a kérdés, hogy pontosan milyen típusú játék is kerüljön a kosárba?

Nem mindegy a korosztály, ahogy a kiszemelt tematika sem mellékes. Evidens, hogy egy gyerkőcöt vélhetően nem ugyanaz köti le, mint egy felnőttet. Éppen ezért jó ötlet a választást az egyéni preferenciák fényében árnyalni. Így elkerülhetőek a kellemetlenségek. Hiszen a puzzle amúgy ténylegesen az a fajta játék, ami bárkinek, bármikor ajándékozható a legnagyobb nyugodtsággal és azzal a bizonyossággal, hogy a lehető legjobb helyre került.

A két dimenzió már kicsit unalmasnak számít?

Túlzás lenne kijelenteni, hogy a modern 3D puzzle kiszorítja a piacról a régebbi típusokat. Erről azért sincsen szó, mert nem mindenki kíván építeni és megválni a hagyományos kirakózás élményétől. Viszont sokan a 3D világ kézzel fogható megnyilvánulásait kedvelik jobban, amivel nincs is semmi gond. A lényeg, mint úgy általában bármilyen beruházás esetében, a személyre szabottság. Az egyedi kvalitások ismeretében elkerülhetőek azok a döntések, amik később visszakozást szülnek. A tematika kiszemelése kulcsfontosságú lépés, hiszen nem mindegy, milyen világ épülhet fel a szorgos kezek nyomán. Az rengeteget számít, mondhatni a motiváció üzemanyaga, hogy a megalkotni vágyott puzzle végül majd mit formáz.

A fotó forrása: EshanaPhoto / Shutterstock.com

Címkék: játék, kirakós, puzzle

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?