Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Április 11. 16:48, hétfő | PR
Forrás: (x)

Kirakásra fel!

Kirakásra fel!

A legnépszerűbb játékok ugyan nem létező, de képzeletben felállítható dobogóján a puzzle minimum a harmadik fokon táncolhatna, de még az első hely sem esélytelen a számára. Hogy miért?

Azért, mert kortalan, megunhatatlan, egyúttal izgalmas. Mivel tematikájában esélytelen belefutni az ismétlődésbe, így aztán a megszokás teljesen elkerülhető. Akár a család minden egyes tagja vagy a barátok egyszerre asztalhoz, szőnyegre ülhetnek, hogy együtt fedezhessék fel a darabról darabra összeálló képet.

Érdemes a virtuális térben böngészni?

Nagyon is. Az igazság az, hogy az elcsépelhetetlen puzzle online is beszerezhető, mégpedig teljes könnyedséggel. A kínálat végigpásztázása ilyen módon pofonegyszerű és nem utolsó sorban gyors. Szóval ha a tempóhoz siker társul, akkor minden adott a gördülékeny bevásárláshoz. Már csak az a kérdés, hogy pontosan milyen típusú játék is kerüljön a kosárba?

Nem mindegy a korosztály, ahogy a kiszemelt tematika sem mellékes. Evidens, hogy egy gyerkőcöt vélhetően nem ugyanaz köti le, mint egy felnőttet. Éppen ezért jó ötlet a választást az egyéni preferenciák fényében árnyalni. Így elkerülhetőek a kellemetlenségek. Hiszen a puzzle amúgy ténylegesen az a fajta játék, ami bárkinek, bármikor ajándékozható a legnagyobb nyugodtsággal és azzal a bizonyossággal, hogy a lehető legjobb helyre került.

A két dimenzió már kicsit unalmasnak számít?

Túlzás lenne kijelenteni, hogy a modern 3D puzzle kiszorítja a piacról a régebbi típusokat. Erről azért sincsen szó, mert nem mindenki kíván építeni és megválni a hagyományos kirakózás élményétől. Viszont sokan a 3D világ kézzel fogható megnyilvánulásait kedvelik jobban, amivel nincs is semmi gond. A lényeg, mint úgy általában bármilyen beruházás esetében, a személyre szabottság. Az egyedi kvalitások ismeretében elkerülhetőek azok a döntések, amik később visszakozást szülnek. A tematika kiszemelése kulcsfontosságú lépés, hiszen nem mindegy, milyen világ épülhet fel a szorgos kezek nyomán. Az rengeteget számít, mondhatni a motiváció üzemanyaga, hogy a megalkotni vágyott puzzle végül majd mit formáz.

A fotó forrása: EshanaPhoto / Shutterstock.com

Címkék: játék, kirakós, puzzle

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 17:59, szerda | PR

Hogyan és mi alapján válasszunk kaszinót?

Napjainkban sok élő kaszinó létezik és sok élő játékot kínálnak fel, ami kicsit megnehezíti a választást.

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.

2022. Április 30. 17:36, szombat | PR

Ezek a legújabb hálószobatrendek

Egy szép és divatos hálószoba elrendezése nem egyszerű dolog. Még a hálószobát is újra kell bútorozni, vagy újra kell festeni. Ötletet keres egy gyönyörű és divatos hálószobához?

2022. Április 27. 15:19, szerda | PR

K&H: ha pénz áll a házhoz, mit tehetnek a fiatalok?

Tavasszal és nyáron meglódulhatnak a fiatalok bevételei, a húsvéti locsolkodás, a közelgő ballagás és az esetleges nyári munka miatt.