Városlista
2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2021. Október 12. 12:47, kedd | PR
Forrás: 24/7

Klímaszerelés: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Klímaszerelés: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Nyáron hűt,télen fűt.

Bizonyára sokan vannak olyanok, akik reggelente nehéz szívvel indulnak útnak vagy a munkába, vagy az iskolába, hiszen inkább maradnának otthon egész nap. Kétségkívül igaz a mondás, mely szerint hiába jó mindenhol, azért mégiscsak otthon lenni a legjobb. Sok minden befolyásolhatja azt, hogyan érezzük magunkat az ingatlanon belül, ám az egyik legsarkalatosabb kérdés általában a hőmérséklet szokott lenni. Nemrég múlt csal el a nyár, és egész biztos a lakásba ülve akár este, akár napközben sokan vágytak volna arra a kánikulában, hogy kicsit lehűthessék a levegőt odabent. Télen ennek épp a fordítottját fogjuk kívánni, bárcsak minél melegebb lehetne majd a szobákban!

Manapság már abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egy készülékkel mind a két vágyunkat teljesíteni tudjuk, már ami a benti hőmérsékletet illeti. Hogyan lehetséges mindez? Abban az esteben, ha olyan klímakészülék mellett döntünk, ami hűteni és fűteni is képes, akkor egész évben kitudjuk majd használni a berendezés előnyeit. Sokan élnek még manapság is abban a tévhitben, mely szerint egy klímával való fűtés az nagyon drága lehet, holott ennek inkább az ellenkezője az igaz! Már a beszerelése is jóval kevesebb pénzt és munkát fog jelenteni, mintha a gázrendszert akarnák kialakíttatani az otthonunkba azért, hogy gázkészülékkel fűthessünk.

Akkor pedig, ha jó eszközt választunk, akár meg is lepődhetünk, mennyivel gazdaságosabb a klímával való fűtés! Érdemes alaposan utána járni, melyik lenne a számunkra és az otthonunk számára legjobb klíma, és akár több készüléket is összehasonlítani. Miután döntöttünk, már csak a berendezés beszerelése és beüzemelése marad hátra. Ezt azonban mindig bízzuk szakemberre, még akkor is, ha ez többletköltséget jelent! A klímaszerelés ára nem csak a szerelő munkadíját foglalja magába, hanem a szereléshez szükséges eszközöket is. A linken található oldalon minden hasznos egyéb tudnivalónak is utána lehet járni az mellett, hogy az árakról is tájékozódni tudunk.

Azért is jó, ha előre informálódunk kicsit a felmerülő költségekről egy klímaszerelés kapcsán, mert így egész biztos nem ér minket hidegzuhanyként az ára a szolgáltatásnak amikor a fizetésre kerül a sor. Sokan inkább neki állnak maguk felszerelni a megvásárolt klímát, azonban ez több ok miatt sem jó ötlet! Csak a valóban hozzáértő szakember képes megmondani, hogy hova érdemes elhelyezni a készüléket, és tudja majd úgy beállítani, hogy az biztonságosan és megfelelően működjön hosszútávon. Részletesebb információkért keresse bizalommal a klimaszakaruhaz.hu oldalát, ahol nem csak klímaszerelés áráról tájékozódhat, de a legjobb készülékek között tud majd szétnézni. Ne spóroljunk, ha otthonunkról, valamint a saját kényelmünkről van szó!

Címkék: klíma

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 05. 14:41, kedd | PR

Mit tegyünk, ha sokat fűtünk, de mégis fázunk?

Több megoldás is létezik!