Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2017. Január 25. 07:46, szerda | Külföld
Forrás: mti

Kokaint talált a kakaóporos dobozban egy vásárló Zaragozában

Kokaint talált a kakaóporos dobozban egy vásárló Zaragozában

Kokaint talált egy üzletben vett kakaóporos dobozban egy vásárló Zaragozában - írta az Heraldo de Aragón című lap internetes oldalán kedden.

Az újság beszámolója szerint az eset hetekkel ezelőtt történt. A vásárló otthon vette észre, hogy az élelmiszerboltban vett instant kakaópor doboza nincs teljesen lezárva, és mikor felnyitotta a kakaóba rejtve egy fehér port tartalmazó zacskót talált.

A dobozt a blokkal együtt bevitte a helyi rendőrségre, ahol megvizsgálták a zacskó tartalmát és kiderült: 250 gramm kokaint tartalmaz.

A lap szerint a kábítószer értéke 13 ezer euró (4 millió forint).

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Kizárták, hogy a gyárból érkezett volna a kokainos kakaó, és úgy vélik, hogy a boltban kerülhetett a drog a dobozba - közölte az újság.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 06. 06:00, csütörtök | Külföld

Frontex: Egy hét alatt több mint 53 ezer orosz állampolgár lépett be az unió területére

A múlt héten több mint 53 ezer orosz állampolgár lépett be az Európai Unió területére, 20 százalékkal kevesebb, mint az azt megelőző héten - közölte az EU határ- és partvédelmi ügynöksége (Frontex) szerdán.

2022. Október 05. 13:39, szerda | Külföld

Cseh nagykövet: megállapodás született a nyolcadik szankciós csomagról

Az uniós tagállamok nagykövetei politikai megállapodásra jutottak az állandó képviselők bizottságában (Coreper) az Oroszországgal szembeni nyolcadik szankciós csomagról.

2022. Október 05. 13:35, szerda | Külföld

Von der Leyen: az EU kész tárgyalni a gázárak felső határának megszabásáról

Mivel korlátozni kell a gáz elektromos áramra gyakorolt inflációs hatását, az Európai Bizottság kész megvitatni a villamosenergia-termelésre használt gáz árának felső határának megszabását

2022. Október 05. 13:32, szerda | Külföld

Brit katonai hírszerzés: az ukrán tüzérség az orosz hadsereg kulcsfontosságú utánpótlási útvonalát is eléri

Az ukrán támadó hadműveletek az északkeleti és a déli frontokon is eredményesen folytatódnak, és az ukrán tüzérség már az orosz hadsereg egyik kulcsfontosságú utánpótlási útvonalát is eléri.