Városlista
2023. május 29, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Szeptember 17. 14:33, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Kómában tartják a belobbant gázvezetéknél sérült munkásokat

Kómában tartják a belobbant gázvezetéknél sérült munkásokat

Stabil, de változatlanul életveszélyes az állapota annak a két férfinak, aki csütörtökön sérült meg Miskolcon, a Városház téren, miután munka közben belobbant egy gázvezeték.

Csiba Gábor, a Borsod megyei kórház főigazgató főorvosa azt mondta az MTI-nek, hogy mesterséges kómában tartják a két sérültet. Egyikük testfelületének 75 százaléka sérült meg, a másikuké 50 százalékban égett meg, és légzőszervük is megsérült. A főigazgató hozzátette, a két férfi állapotában nincs változás, fordulópont 3-4 nap után várható.

A csütörtöki balesetben tervezett gázvezeték-karbantartási munkát végeztek, amikor belobbant a földgáz, a gázszolgáltatónak és alvállalkozójának egy-egy munkatársa szenvedett életveszélyes égési sérüléseket. A vezeték többméteres lánggal égett, a környékbeli épületeket átmenetileg kiürítették.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Jogerősen húsz év fegyházra ítélték a VV Fanni-ügy vádlottját

Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán.