Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport
Forrás: MTI

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

Az UEFA honlapjának hétfői híradása szerint a párharc első mérkőzését és visszavágóját is 3-0-s gólkülönbséggel írták jóvá a felcsútiak javára.

Az ukrán csapatot azért zárta ki az UEFA, mert csődhelyzet miatt elveszítette játékosainak többségét és a bajnokságtól is visszalépett.

A Puskás Akadémia a Konferencia-liga selejtezőjének harmadik körében a moldovai Zimbru Chisinau és az örmény Ararat-Armenia párharcának győztesével játszik.

"Nem jó szituáció, ami az ellenféllel történt, hiszen pénzügyi gondok és egyéb problémák miatt a klub megszűnik. Ez sosem jó, hiszen ez egy rendkívül erős együttes, nemzetközi szinten is neves csapat" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornán Szolnoki Roland.

A hátvéd hozzátette, pozitív dolog, hogy meccs nélkül jutottak tovább, de még szebb és jobb lett volna úgy továbblépniük, hogy lejátsszák a két mérkőzést.

"A hétvégén már bajnoki találkozónk lesz, és a selejtező következő köréig lesz még két bajnokink. Talán egy kicsit még jobban összeáll a csapat" - magyarázta a csapatkapitány.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 26. 07:43, péntek | Sport

A Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban

A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 26. 07:41, péntek | Sport

Párizs 2024 - Vereség a franciáktól a nyitányon a női kézilabdázóknál

A magyar válogatott 31-28-ra kikapott a címvédő és világbajnok franciáktól csütörtökön a párizsi olimpia női kézilabdatornájának első fordulójában.

2024. Július 26. 07:40, péntek | Sport

Kl-selejtező - Háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks

A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.