Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Június 27. 16:00, csütörtök | PR
Forrás: Infogyőr

Konyhai eszközök, konyhai szokások, na de mekkora a konyhája?

Konyhai eszközök, konyhai szokások, na de mekkora a konyhája?

Egy konyha berendezése rengeteg tényezőtől függhet.

Anyagi lehetőségektől, a konyha méretétől, a konyhában tevékenykedő személyek számától és aktivitásától, a konyha típusától és még egyéb más dolgoktól is.

Nézzük meg a dolgot közelebbről:

Milyen eszközök kellenek egy olyan konyhába, ami egy panel x-dik emeletén, maximum 4 négyzetméteren terül el? Jó eséllyel az ember nem vásárol kenyérsütőt, 60 darabos multifunkciós robotgépet, fagyikészítőt, és még számos más eszközt, mert egyszerűen nem fér el. Ám ha kis konyhánk tulajdonosa mégis szereti a hasikáját, és rendszeresen finomakat főz, sok-sok konyhai eszközre lesz szüksége. Ilyenkor kell okosan és praktikusan gondolkodni, hogy legyen minden, amire szükség van, de el is férjen a viszonylag pici helyen.

A Szoti játékbolt, ajándék áruház weboldalán a konyhai eszközök között számos hasznos és praktikus darabot találunk az ilyen és hasonló kicsi konyhák felszereléséhez. Érdemes keresni a praktikusan tárolható kompakt eszközöket, mint a szilikonos összenyomható szűrő vagy az egymásban tárolható dobozok.

Másik verzió az egyedülálló férfi vagy nő

Aki rendszeresen étterembe jár, viszonylag kevés ételt készít otthonában. Egy ilyen konyhába érdemes olyan eszközöket, gépeket vásárolni, melyek az egyszerűséget támogatják, illetve kimondottan design elemek. A cég kínálatában szép konyhai dobozok, tálak, késkészletek jól csinos tárolóval, koktélozáshoz való pohárdíszek, vendéglátáshoz illő tálaló eszközök, terítők, alátétek állnak rendelkezésre.

Mi van akkor, ha több lurkó szórja a morzsát konyhánkban?

Ebben az esetben okos megoldás, ha műanyag eszközöket részesítünk előnyben. A gyerekek szeretik a mesefigurás poharakat, tányérokat, de nagyon jó minőségű evőeszközök is kaphatók manapság. Jól jönnek a lemosható asztalterítők, tányéralátétek, de a műanyag tároló dobozok is jobbak az üvegnél.

A nagyi konyhája

Reméljük, a nagyik sütije soha nem megy ki a divatból. A világ egyre többet alapoz a késztermékekre, de a nagyik sütijét soha de soha nem fogja egyetlen szuper édességeket gyártó cég sem felülmúlni. Az aranykezű nagyiknak pedig továbbra is szükségük lesz a sodrófára, a nyújtódeszkára, a nagy kelesztőtálra és a tejforraló lábasra is, a többi sok-sok hasznos tárgyat már nem is említve.

A világnak szüksége van a pogácsára, a karácsonyi mézeskalácsra, és a nagyi szülinapi tortájára is.

Ha pedig azt szeretnénk, hogy a nagyi is boldog legyen, az unokáknak is tudni kell szülinapi tortát készíteni a szeretett nagymamák és nagypapák számára.

Végezetül egy fontos alapanyagot említsünk meg a konyhai eszközök világából: ez a bambusz

Egyre több eszköz kapható ebből a szuper anyagból. Nem szívja magába a vizet úgy, mint a fakanál, a fa vágódeszka, de alátétek, tálak és egyéb konyhai eszközök is készülnek ebből a természetes anyagból. Nem veszi be a szagokat, tartós és még mutatós is.

Címkék: konyha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?