Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Január 25. 16:00, csütörtök | PR
Forrás: Infogyőr

Könyvelés szakszerűen

Könyvelés szakszerűen

15 év szakmai tapasztalattal

Cégvezetőként nehéz nyomon követni és betartani az aktuális adó- és járulékfajtákat, valamint a bevallási-fizetési határidőket. A legtöbb esetben kevés a hozzáértés és a rendelkezésre álló idő, de az sem ritka, hogy a helytelen adatok miatt születik rossz döntés. Cége biztonságos működése érdekében az Ms City komplex szolgáltatása keretében időt és energiát szabadít fel cégének, így Önnek kizárólag a cég tevékenységére kell koncentrálnia.

A könyvelési kérdésekben folyamatosan rendelkezésre állnak, mivel minden ügyfelük részére két könyvelőt is biztosítanak, így lehetőség van a legsürgetőbb kérdésekre is időben választ kapni. Az induló vállalkozásokat tanácsadással támogatják: a cégalapítás előtt segítenek kiválasztani a lehető legjobb vállalkozási formát a tevékenységi kör és a cégvezető számára. A kezdő vállalkozásoknak a könyvelési rendszer kialakításában, a már meglévőknek pedig a meglévő könyvelési rendszer optimalizálásában segítenek. Mind az adó, a pénzügyi, illetve a számvitel területen a költséghatékony és gyors kiszolgálást helyezik előtérbe.

Korszerű és személyre szabott szolgáltatásaikkal az ügyfelek számára legmegfelelőbb megoldások kialakítására törekszenek. Tisztában vannak vele, hogy a jelen piaci helyzetben az van versenyelőnyben, aki a lehető leggyorsabban reagál a felmerülő változásokra, így a szolgáltatásukban is ezt tartják szem előtt. Lehetőség van az online könyvelésre, amely gyors és környezetbarát tárolást tesz lehetővé az online szerver segítségével. Ezáltal egyrészről a szükséges anyagok bármikor fel- és letölthetőek az interneten keresztül, másrészről a szükséges információ a nap 24 órájában, a hét minden napján hozzáférhetővé válik. Ezen felül különböző szolgáltatásokat kínálnak online, személyesen, telephelyükön, távmunkában, vagy csak a részfeladatok ellátásával. 15 éves szakmai tapasztalatuk során olyan szerteágazó és sokrétű nemzetközi kapcsolatokat alakítottak ki, amivel a külföldi terjeszkedés során is rendelkezésére állnak, angol, illetve német nyelven is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák