Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2011. Október 12. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Korda György asszonya a legújabb cuccokkal menőzik

Korda György asszonya a legújabb cuccokkal menőzik

A Korda házaspár sikereinek köszönhetően egy percre sem áll le a fellépésekkel: a rengeteg céges és egyetemi rendezvény már bele se férne egy határidőnaplóba, így Klárika modern módszerrel követi nyomon a teendőket.

- Nekem az életem az iPad és az iPhone, ezek mindig ott vannak az ágyam mellett, ha pedig elmegyek itthonról, akkor a táskámba teszem - kezdte a népszerű énekesnő, aki szerelmes a készülékeibe.

- Imádom, hogy bárhol tudok beszélni a barátaimmal, tökéletesek az információtárolásra is, és könyveket is szoktam olvasni az iPademen. Gyurikámat nem érdeklik ezek a dolgok, de ha valamire mégis kíváncsi, akkor segítséget kér. Például legtöbbször a rólunk szóló újságcikkekre kíváncsi - mesélte az Új Ásznak Klárika, akit mélyen megrendített Steve Jobs, az Apple számítástechnikai cég alapítójának halála.

- Egy zseni volt, borzasztóan sajnálom, hogy elhunyt. Ki tudja, mit tudott volna még kitalálni, ha nem jön közbe ez a betegség - tette hozzá a házaspár hölgy tagja, aki retteg attól, hogy ezeknek a készülékeknek a fejlődésére is hatással lehet a tragédia.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.