Városlista
2023. június 1, csütörtök - Tünde

Hírek

2017. November 28. 11:00, kedd | PR
Forrás: Infogyőr

Kreatív ajándékötletek

Kreatív ajándékötletek

Hasznos reklámajándékok

Ha reklámajándékok kerülnek szóba, akkor rendszerint olyan dolgokra gondolunk, amit akár üzleti partnereink számára, vagy bármely más alkalomra adunk ajándékba. Egy évben több ilyen alkalomra is sor kerülhet, amikor olyan személyes ajándékokkal lephetjük meg a partnereket, munkatársakat, amelyek emlékezetesek és egyediek és amelyek segítségével cégünkről is jó kép alakulhat ki. Ezek a kreatív ajándékok üzenetet hordoznak, azt, hogy odafigyelünk ügyfeleink igényeire és a jövőben is számítunk az együttműködésre, így fontos, hogy az ajándék jó minőséget képviseljen.

Sokféle tényező játszhat szerepet abban, hogy milyen darabot választunk ügyfeleink számára. Olyan terméket is kiválaszthatunk, amely valamilyen hobbi vagy szabadidős tevékenységet elevenít fel. Az olyan darabok, amelyeket irodában használnak fel, örök klasszikusok maradnak. Egy praktikus pendrive, vagy toll bármikor kéznél van és jó célt szolgál, hasznos ajándék lehet. Azokat, akik munkájuk során gyakran utaznak, szintén jól célzott kedvességgel lephetjük meg, mint például egy takaróval, amit bármikor magával vihet. Egy divatos utazó bőrönd garantáltan jó választás lehet. Az együttműködést és annak évfordulóját is megünnepelhetjük, ennek okán a jól célzott ajándék elengedhetetlenné válik. Nem csak céges születésnap alkalmával adhatunk ajándékot, de karácsony alkalmából is, amely még meghittebb hangulatot kölcsönöz.

A hosszútávú üzleti együttműködéseket tekintve olykor nehéz eldöntenünk egy-egy partnerről, hogy milyen ajándék az, amivel biztosan nem lőhetünk mellé, de ha több lehetőséget is latba vetünk, akár a cég közösségi oldalát, vagy profilját szemügyre vesszük, könnyedén megtaláljuk a leginkább alkalomhoz illő ajándékot. Ügyeljünk arra, hogy pontosan milyen üzenetet közvetítsen egy-egy ajándék, és jól járjuk körbe pontosan ki az pontosan, akit meg szeretnénk lepni. Ha ezeket a módszerek nem bevethetőek, akkor sem szabad csüggedni, hiszen a választék rendkívül széles. A minőségi elektronikai termékekért nem csak a férfiak rajonganak, hiszen bárki számára praktikusak lehetnek. Érdemes magasabb árkategória mellett döntenünk, hosszútávon az üzleti kapcsolatok és a céges image kialakulásában is sokat segíthetnek ezek az apró, időtálló kedvességek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 26. 17:00, péntek | PR

Az online sportfogadás avagy a szórakozás és az életmód egyik formája

Amíg régebben még csak speciális körök keresték a sportfogadás világát, addig napjainkban már bárki és bármikor elérheti.

2023. Május 25. 14:05, csütörtök | PR

Nyugdíjas házakban javítanak, karbantartanak

Meghívásos közbeszerzési pályázaton nyert ingatlanok javítását, karbantartását jelentő munkákat a Jánosik és Társai Kft.

2023. Május 25. 09:45, csütörtök | PR

K&H: a Furfangos forintok, az A-PRO-K, a Szerencsetallérok és a Pénzt vagy életet csapat nyerte a vetélkedőt

több mint 8700 diák vett rész a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn

2023. Május 24. 18:00, szerda | PR

Miért éri meg az elektromos falfűtés?

Összeszedtük, miért lehet érdemes a lakásban vagy irodában telepíteni.