Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 28. 11:00, kedd | PR
Forrás: Infogyőr

Kreatív ajándékötletek

Kreatív ajándékötletek

Hasznos reklámajándékok

Ha reklámajándékok kerülnek szóba, akkor rendszerint olyan dolgokra gondolunk, amit akár üzleti partnereink számára, vagy bármely más alkalomra adunk ajándékba. Egy évben több ilyen alkalomra is sor kerülhet, amikor olyan személyes ajándékokkal lephetjük meg a partnereket, munkatársakat, amelyek emlékezetesek és egyediek és amelyek segítségével cégünkről is jó kép alakulhat ki. Ezek a kreatív ajándékok üzenetet hordoznak, azt, hogy odafigyelünk ügyfeleink igényeire és a jövőben is számítunk az együttműködésre, így fontos, hogy az ajándék jó minőséget képviseljen.

Sokféle tényező játszhat szerepet abban, hogy milyen darabot választunk ügyfeleink számára. Olyan terméket is kiválaszthatunk, amely valamilyen hobbi vagy szabadidős tevékenységet elevenít fel. Az olyan darabok, amelyeket irodában használnak fel, örök klasszikusok maradnak. Egy praktikus pendrive, vagy toll bármikor kéznél van és jó célt szolgál, hasznos ajándék lehet. Azokat, akik munkájuk során gyakran utaznak, szintén jól célzott kedvességgel lephetjük meg, mint például egy takaróval, amit bármikor magával vihet. Egy divatos utazó bőrönd garantáltan jó választás lehet. Az együttműködést és annak évfordulóját is megünnepelhetjük, ennek okán a jól célzott ajándék elengedhetetlenné válik. Nem csak céges születésnap alkalmával adhatunk ajándékot, de karácsony alkalmából is, amely még meghittebb hangulatot kölcsönöz.

A hosszútávú üzleti együttműködéseket tekintve olykor nehéz eldöntenünk egy-egy partnerről, hogy milyen ajándék az, amivel biztosan nem lőhetünk mellé, de ha több lehetőséget is latba vetünk, akár a cég közösségi oldalát, vagy profilját szemügyre vesszük, könnyedén megtaláljuk a leginkább alkalomhoz illő ajándékot. Ügyeljünk arra, hogy pontosan milyen üzenetet közvetítsen egy-egy ajándék, és jól járjuk körbe pontosan ki az pontosan, akit meg szeretnénk lepni. Ha ezeket a módszerek nem bevethetőek, akkor sem szabad csüggedni, hiszen a választék rendkívül széles. A minőségi elektronikai termékekért nem csak a férfiak rajonganak, hiszen bárki számára praktikusak lehetnek. Érdemes magasabb árkategória mellett döntenünk, hosszútávon az üzleti kapcsolatok és a céges image kialakulásában is sokat segíthetnek ezek az apró, időtálló kedvességek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák