Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Február 16. 07:37, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont

Kucseráék 25 órán át csúszdáztak

Kucseráék 25 órán át csúszdáztak

Az Édes Élet sztárjaival dőlt meg a leghosszabb csúszdázás eddig fennálló rekordja Siklóson. Kucsera Gábor, Tápai Szabina, Müller Attila és Larion Zoé is több mint 250-szer csúsztak.

A siklósi Hotel Castello fürdője a Thermal Spa adott otthont a csúszdázás rekordkísérletének, mely során legalább 25 órán keresztül egymást váltva vettek részt a kísérletben a Magyarbólyi Labdarúgó Egyesület tagjai kiegészülve az Édes Élet sztárjaival, Kucsera Gáborral és Tápai Szabinával valamint a Siklósra már szinte haza járó Müller Attilával és Larion Zoéval.

„Örültem az extrém felkérésnek, mert imádok mindent, ami emberfeletti teljesítményt követel – kezdi Müller Attila, aki nem ijedt meg a 25 óra csúszás hallatán – az ötletgazda barátom, Jani is elég örült ahhoz, hogy összehozzuk ezt a rekordot. Arra meg végkép büszke vagyok, hogy a kis feleségem is végigcsinálta és ott csúszott velem.”

Larion Zoé szó szerint a bikinijét is adta a sikerért. Egy lecsúszás alkalmával bikini felsője leesett róla.

„Így történt, a kanyargós csúszdán valószínű, hogy beleakadtam valamibe és leszakadt róla a felsőm. Még jó, hogy a férjem csúszott utánam és a vízbe érve tőle kértem segítséget, hogy ne mutassak többet, mint amennyit szeretnék”– nevet a gyönyörű modell.

Attiláék és a focisták mellett Kucsera Gábor és Tápai Szabina is kivette a részét a vizes élményből.

„Az elején még őszinte volt a mosolyunk – meséli Kucsi – háton, hason, ülve fekve mindenhogy lecsúsztam. Aztán hirtelen forogni kezdett velem a fürdő és félre kellett vonulnom egy kis pihenőre, mert nem éreztem jól magam. Intő jel volt, hogy vegyem komolyabban a kihívást, mert a fele sem tréfa.”

A születésnapját Siklóson ünneplő Tápai Szabina meglepetésként pihentető masszázst és csajos kezeléseket kapott a férjétől és felmentést a folyamatos csúszás alól.

„Annyi pasi volt a kísérletben, hogy tudtam, hogy megcsinálják akkor is, ha én egy kicsit lazábbra veszem. Szülinaposként pihenhettem egy kicsit a Hotel Castelloban, ahol masszíroztak, halpedikűröztettem és kezelésen vettem részt. – meséli a kézilabdázó – éjszaka pedig érkezett a tűzijátékos torta. Két csúszás között leptek meg vele a fiúk”

A kísérlet 1502 perce alatt összesen 6421 lecsúszást hajtottak végre ez fejenként átlagosan 250 csúszásnál is többet jelentett. Lépcsőzésnél összesen 32 550 méter szintkülönbséget fejenként legalább 1300 métert teljesítettek.

Ezzel a teljesítménnyel a Hotel Castello és Thermal Spa szervezésében a Magyarbólyi Labdarúgó Egyesület ismert barátaikkal kiegészülve sikerrel döntötték meg a leghosszabb csúszdázás eddig fennálló rekordját!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára