Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2012. Február 03. 14:02, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Külföldi szakértővel védekezett volna Geréb Ágnes

Külföldi szakértővel védekezett volna Geréb Ágnes

A Fővárosi Ítélőtáblán pénteken megkezdődött Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász és társai perének másodfokú tárgyalása.

Geréb Ágnest első fokon két év letöltendő fogházbüntetésre ítélték, továbbá öt évre eltiltották a szülész-nőgyógyászi és a szülésznői tevékenység gyakorlásától.

Az ügyészség a tárgyaláson Geréb Ágnest illetően a letöltendő fogházbüntetés végrehajtása mellett a foglalkozástól való eltiltás meghosszabbítását kérte. Ezen felül minden vádlott vonatkozásában indítványozta a bűnösség megállapítását, a másodrendű vádlottnál felfüggesztett szabadságvesztést, a többi vádlottnál szankció alkalmazását kérte.

Geréb Ágnes és az ötödrendű vádlott védője, Pelle Andrea korábban és a tárgyalás napján is újabb bizonyítási indítványt terjesztett be, az egyes ügyek vonatkozásában pedig további külföldi szakértők meghallgatását indítványozta. A védelem által benyújtott bizonyítási indítványt a bíróság – rövid tanácskozást követően – elutasította. Ezt követően perbeszédekkel folytatódott a tárgyalás.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 07. 09:05, csütörtök | Kék hírek

Többszörösen körözött sorozatbetörőt fogtak a rendőrök

Több körözés volt érvényben egy 30 éves férfi ellen, aki vagyon elleni bűncselekményeket követett el az elmúlt években Törökszentmiklóson. A helyi nyomozóknak vallott cselekményeiről.

2022. Július 05. 14:05, kedd | Kék hírek

Magát rendőrnek adta ki és kirabolt három nőt

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a román férfit, aki társával magát rendőrnek kiadva három román nőt rabolt ki az M5-ös autópályán 2019 tavaszán.

2022. Július 05. 10:01, kedd | Kék hírek

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

A nyomozók egy fóti autószerviz illegális mellékesét végző tulajdonosát vették őrizetbe. A 29 éves férfi műhelyében nemcsak gumi cserélt gazdát, hanem tömött pakkok is.

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.