Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2022. Augusztus 21. 18:08, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kutyát lopott egy férfi Csornán

Kutyát lopott egy férfi Csornán

A csornai nyomozók befejezték a szombathelyi fiatalemberrel szemben indult büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy francia buldogot lopott el.

Csornán, a Soproni úton lévő egyik társasház előtti zöldterületen sétáltatta kutyáját 2022. július 1-én 22 óra körül egy gazdi, amikor az eb mellőle kissé távolabbra került, és az út szélére ült. Ekkor egy arra közlekedő személygépkocsi megállt az állat mellett, majd az autó 28 éves utasa a kutyát magához hívta, a gépkocsiba emelte, és elautózott.

A buldog gazdája a történtekről a rendőrséget azonnal értesítette. A kiérkező egyenruhások a helyszín közelében lévő benzinkút biztonsági kamerájának felvételeit visszanézve beazonosították azt a gépkocsit, amelybe a kutyát betették, valamint a lopás vélhető elkövetőjét is. Időközben a szombathelyi fiatalember a Csornai Rendőrkapitányságon a kutyával megjelent, amelyet kollégáink haladéktalanul lefoglaltak, és erről értesítették a kutya gazdáját. Így a francia buldog az esetet követő pár órán belül visszakerült a jogos tulajdonosához.

A nyomozók a 28 éves férfit lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a rendőröknek elmondta, hogy cselekedetét nagyon megbánta.

Az eljárás során a Csornai Rendőrkapitányság kollégái a szükséges nyomozati cselekményeket végrehajtották, és az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Címkék: kutya, lopás, vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Április 01. 15:00, szombat | Helyi

Az erdőtörvény tiltja az erdőterületen vagy erdei úton való motorozást, quadozást

A Fertő-Hanság Nemzeti Park felhívása.

2023. Április 01. 10:00, szombat | Helyi

Vasárnap új menetrend lép érvénybe a vasúton

Mutatjuk a térségünket érintő változásokat, és a pályakarbantartás miatti átmeneti vágányzári menetrendet.

2023. Március 31. 16:00, péntek | Helyi

Óvakodjon az online csalóktól!

Fogadja meg tanácsainkat!

2023. Március 31. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?