Városlista
2022. szeptember 26, hétfő - Jusztina

Hírek

2012. Március 08. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga máris szülni akar

Lady Gaga máris szülni akar

Lady Gaga rövid időn belül gyereket akar szülni új partnerének, Taylor Kinney-nek. A két sztár össze is házasodna, de csak azután, hogy úgy látják, jó szülők együtt.

Egyik közeli ismerőse szerint Lady Gaga annyira odavan új partneréért, Taylor Kinney-ért, hogy már a gyerekvállaláson gondolkozik. "Elkezdte listázni, hogy mi lehet majd a baba neve, és folyton azt mondogatja, hogy egy olyan jóképű férfinak, mint Taylor, csak gyönyörű gyereke lehet - árulta el a barát. - Jövőre akar szülni. Biztosan komolyan gondolja, mert az előző párja, Lüc Carl mellett szóba sem hozott ilyesmit, most viszont másról sem beszél."

Az ismerős azt is hozzátette, hogy Gagáék a házasságról is beszéltek már, de rendhagyó módon az életüket csak akkor kötnék össze, ha már egy ideje problémamentesen tudják együtt nevelni a gyereket. "Annyi pénzzel, amennyi nekik van, nem gond házasság nélkül bevállalni a babát - mondta a bennfentes. - Úgy vannak vele, hogy az esküvő előtt kipróbálják, milyen szülők tudnak lenni együtt, így aztán ha - ne adj isten - megromlik a viszonyuk, nem kell a válással bajlódniuk."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.