Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2022. November 25. 09:52, péntek | PR
Forrás: 24/7

Las Vegas nem csak a kaszinók városa

Las Vegas nem csak a kaszinók városa

Néhány szórakoztató tény Las Vegasról.

Las Vegasról mindenkinek a kaszinók ugranak be, pedig Vegas sokkal több, mint a kaszinók városa. Mutatjuk is, hogy miért, azaz mutatunk néhány szórakoztató tényt Las Vegasról!

Las Vegas elsősorban a kaszinóiról híres. Szó szerint, szinte mindenhol belebotlunk egy-egy kaszinóba. Például a MacCarran repülőtéren van egy játékgépekből álló terület és Las Vegas szinte minden mozija kaszinóként is funkcionál, hiszen itt pókerasztalok és nyerőgépek is vannak, írja a Bizzo Casino login oldal.

Las Vegasban a legnagyobb az éves garnélarák - és kagylófogyasztás. Az egész Egyesült Államokban nem fogyasztanak annyi tengeri herkentyűt, mint a kaszinók városában.

Amerika legnagyobb bronzszobra is Las Vegasban található. Az MGM Grand Hotel kabalája, a hatalmas bronz oroszlánszobor, mintegy 50 tonnát nyom.

Egész Las Vegasban, több mint százezer szállodai szoba található. Tehát, ha egyetlen ember szeretne minden egyes szállodai szobát kipróbálni, akkor közel 300 évre lenne szüksége, hogy egy-egy szállodai szobát kivegyen és ott egy-egy éjszakát eltöltsön.

Las Vegasban létezik egy feketelista. Ide azok az emberek, pontosabban azon emberek nevei kerülnek, akiket kitiltottak valamelyik kaszinóból. Ha pedig ez megtörtént, akkor a jövőben ezek az emberek egyetlenegy kaszinóba sem tehetik be a lábukat.

Las Vegas mellett található Boulder City, ahol tiltva van a szerencsejáték. Ezen kívül még egy nevadai kisvárosban tilos a szerencsejáték.

A világon talán körülbelül 25 luxus szálloda létezik. Ezek közül mintegy 15 Las Vegasban, például ilyen a Caesar’s Palace és a Bellagio is.

Az amerikai gengszter, Bugsy Siegel Flamingónak nevezte el a kaszinóját showgirl barátnője Virginia Hill után, akinek olyan hosszú lábai voltak, akárcsak egy flamingónak.

Las Vegasban különös szolgáltatások is léteznek. Az egyik ilyen a „hangover heaven”, amely a másnaposságot „gyógyítja”, ugyanis folyadékot és vitaminokat szállít azoknak, akik macskajajjal küszködnek.

Las Vegas a fények városa és a világ szerencsejáték fővárosa, ahol naponta átlagosan 300 esküvő köttetik.

Annak érdekében, hogy a játékosak elveszítsék az idő és a valóságérzetüket a Las Vegasi kaszinókban egyáltalán nincsenek órák és ablakok.

Címkék: kaszinó, las vegas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 13:39, szerda | PR

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Május 4-én, korábban sohasem tapasztalt érdeklődés mellett rendezték meg Szadán, a Sportcentrumban a már hagyományosnak mondható Családi Napot.

2024. Május 24. 14:00, péntek | PR

Az EURO 2024 hatása a magyar futballszurkolókra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság nemcsak a kontinens legjobb válogatottjait, hanem a futball szerelmeseit is összehozza.

2024. Május 24. 11:36, péntek | PR

Hibátlannak minősítették a Jánosik Kft.-t

Minden év májusában teljes körű átvilágítást végez egy erre szakosodott cég a Jánosik és Társai Kft.-nél. Az idei auditon sem találtak hibát a társaság tevékenységének, szinte mindenre kiterjedő, tüzetes átvizsgálásakor .

2024. Május 23. 13:58, csütörtök | PR

K&H: a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni

tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak