Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. November 23. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Csorna Hunyadi János Gimnázium

Leendő gólyák a Hunyadiban

Leendő gólyák a Hunyadiban

Bemutatkozott a továbbtanulásra készülőknek a csornai Hunyadi Gimnázium.

Több, mint 350 érdeklődő gyűlt össze a Hunyadi Gimnázium aulájában az iskola nyílt napjára. A kb 12 leendő elsős és az őket kísérő szülők meghallgatták Kovács Istvánné igazgató tájékoztatóját. A Hunyadiban jelenleg 420 diák tanul nappali tagozaton. A következő tanévre 140 új diák felvételét tervezik.
A továbbtanulók választhatnak a négy évfolyamos általános gimnázium, a rendvédelmi, a pedagógiai osztályok és a közgazdasági szakközépiskola közül. Kollégiumi elhelyezést lányoknak és fiúknak is tudnak biztosítani.
A ziskola tanulói rendszeresen sikerrel vesznek részt országos tanulmányi versenyeken. A tanulmányokon kívül számos lehetőség várja a diákokat az iskolában. Rengeteg sportolási lehetőség, folyamatos iskolai bajnokságok (foci, röplabda, kosárlabda, ping-pong) mellett időszakos versenyek is vannak. Nagyon népszerű az alternatív ping-pong, ahol ütőn és tankönyvön kívül mindennel üthetik a labdát (pl rántott hús, vonalzó, baseball sapka) szkander és kő-papír-olló bajnokság. Népszerű program még a Halloween party, Hunyadi bál, a sok kirándulás, diáknap, 24 órás vetélkedő. Az iskolába felvettek a tanév megkezdése előtt gólyatáborban vehetnek részt.

A tájékoztató után forgószínpad szerűen bemutatókat láthattak az érdeklődők a tanirodában, szaktantermekben és a tornateremben.

Címkék: csorna

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.