Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2014. November 19. 13:44, szerda | Belföld

Légy a saját utazásszerveződ!

Légy a saját utazásszerveződ!

A Foglalj.hu új perspektívát nyit az online szállásfoglalás piacán.

A hazai piacon hiánypótló szerepet betöltő, új szállásközvetítő oldal, a Foglalj.hu lehetővé teszi, hogy az összes létező belföldi szálláslehetőség és ár egy helyen legyen elérhető minden látogató számára. Így a szállodai listaáraktól, a kedvezményeken át, a szezonajánlatokig gyakorlatilag minden magyarországi szálláskonstrukció megtekinthető és akár azonnal foglalható. Az e-Business Group Kft. oldala egyedülálló komplexitásával és közvetlen szobafoglaló rendszerével új perspektívát nyit az online szállásfoglalás piacán.

Újfajta stratégia alapján fejlesztette ki oldalát az online szállásközvetítő piac egyik legmeghatározóbb cégcsoportja, az e-Business Group Kft. A hiánypótló szálláskereső site egy technikailag meglehetősen összetett rendszer segítségével összegzi a hazai szálláslehetőségeket, így a családias üdülőházaktól az ötcsillagos szállodákig minden konstrukció megtekinthető és akár azonnal foglalható. A Foglalj.hu egyedülálló komplexitásának köszönhetően minden árajánlatot tartalmaz, a szállodai listaáraktól, a kedvezményeken át, a szezonajánlatokig. Az oldalon ráadásul a pihenni vágyók rögtön láthatják az egyes üdülőhelyek szabad kapacitását, így közvetlenül és gyorsan élesíthető a kiválasztott utazási célpont.

„A legfontosabb szempont az volt az oldal megtervezésekor, hogy se a felhasználó, se a szálláshely ne bajlódjon több körös ajánlatkéréssel, hanem lehetővé váljon az azonnali foglalás mind a szobaéjszakákra, mind az egyéb szolgáltatásokra. Ez az, amit a leginkább hangsúlyozni szeretnénk a Foglalj.hu névvel” – nyilatkozta az oldal egyik megálmodója, Szalay Ákos, az e-Business Group Kft. egyik tulajdonosa.

Az oldal komplexitására jellemző még, hogy nem csak szobát lehet foglalni, hanem a vendég már otthonról megtervezheti, milyen egyéb szolgáltatással szeretné még teljesebbé tenni pihenését, így online megrendelheti a parkolóhelyet, a kerékpárbérlést vagy akár a wellness kezeléseket is, azaz minden olyan extrát, amit a szállásadó foglalhatóvá tesz a rendszerben.

„Igyekeztünk olyan komplett belföldi, online szállásfoglaló oldalt létrehozni, amely teljes körűen kiszolgálja az utazni vágyók kényelmét. Ennek eredményeként született meg a Foglalj.hu oldal, amelynek alkalmazásával bárki a saját utazásszervezője lehet!” – tette hozzá Szalay Ákos.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 04. 14:13, szerda | Belföld

Távol-keleti üzleteket ellenőrzött a NAV

Milliós bírságot fizetnek a távol-keleti üzletek.

2023. Október 04. 13:59, szerda | Belföld

Magyarország és Szlovénia megállapodott a földgázvezetékek összekötéséről

A földgázvezetékek két éven belüli összekötéséről és szoros atomenergetikai együttműködésről írt alá megegyezést Magyarország és Szlovénia - jelentette be a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter.

2023. Október 04. 13:57, szerda | Belföld

Nébih: Coop mézes puszedliket hívott vissza a gyártó

Minőségmegőrzési időn belüli termékromlás miatt az Urban Édesipari Kft. (Budapest) többféle Coop mézes puszedlit hívott vissza a forgalomból - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

2023. Október 04. 13:55, szerda | Belföld

Csák János: 20 milliárdot fordítunk Krausz Ferenc kutatásaira

A magyar felsőoktatási intézmények presztízsét is emeli, hogy az elmúlt napokban Nobel-díjjal elismert tudósaink itthoni egyetemeken végeztek - mondta Csák János szerdán a TV2 Mokka című műsorában.