Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 13. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Lenyomta az új Lego-film A sötét ötven árnyalatát

Lenyomta az új Lego-film A sötét ötven árnyalatát

A Lego Batman - A film jelentős előnnyel vezeti a hétvégi észak-amerikai mozis árbevételi toplistát, megelőzve A szürke ötven árnyalatának második részét és Keanu Reeves bérgyilkosfilmjét - írta a Variety.com.

A Warner Bros. kosztümös Lego-filmjének első hétvégéje a becslések alapján 55,6 millió dollárt (16,1 milliárd forintot) hozott a jegypénztáraknál, elkészítése 80 millióba került, ami nem tűnik túl magasnak olyankor, amikor sok animációs film költségvetése meghaladja a 200 millió dollárt.

A dán építőkockákon alapuló mesefilmek sorának nincs vége, szeptemberben jön a The Lego Ninjago Movie című harcművészeti kaland.

A perverz milliárdosról szóló sorozat második része, A sötét ötven árnyalata elmaradt az első rész, A szürke ötven árnyalata 2015-ös 85,2 millió dolláros debütáló bevételétől, mindössze 46,8 milliót hozott a hétvégén a jegypénztáraknál. A Universal nem közölte, mennyiből készült a folytatás, szakértői becslések szerint 55 millió körüli összegből.

A toplista harmadik helyét szintén debütáló alkotás, a John Wick: 2. felvonás szerezte meg. A 2015-ös John Wick folytatására 30 millió dollár értékben váltottak jegyet a hétvégén, ami több mint kétszerese az első rész nyitó hétvégi bevételének.

Az elmúlt három hét listavezetője, a Széttörve a negyedik helyre szorult vissza, ezen a hétvégén 9,3 millió dollárt keresett, ami 112,3 millióra duzzasztotta észak-amerikai jegyárbevételét.

A Fox Oscar-jelölt történelmi drámája, A számolás joga az ötödik helyen végezett, 8 millió dollárt hozott a bemutató óta eltelt negyedik hétvégén. A NASA hatvanas évekbeli afroamerikai matematikusnőinek küzdelmeit és sikereit bemutató alkotás eddig összesen 131,4 millió dollárt eredményezett az észak-amerikai mozipénztáraknál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.