Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2011. Október 14. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Lenyűgözte férjét a magyar színésznő

Lenyűgözte férjét a magyar színésznő

Hosszú időn át titokban tartotta munkakapcsolatból kialakult szerelmi viszonyát Deutsch Anita és Kinizsi Ottó. Hetedik éve vannak együtt.

Többen úgy gondolták akkor, hogy a lányok körében igen népszerű, jóképű, fiatal színész lelkesedése hamar alább hagy majd. Az idő azonban mégis a szerelmeseket igazolta, hiszen immár hét éve élnek boldog házasságban. A csinos színésznő persze sokat fáradozik azon, hogy megőrizze fiatalos külsejét, és időről időre megújuljon. Tavaly például merész húzással lepte meg kedvesét, amikor rövidre vágatta haját, és piercinget rakatott az orrába. Persze a hatás nem maradt el, teljesen lenyűgözte férjét.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,