Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2012. Május 25. 14:07, péntek | Külföld
Forrás: mno.hu / MTI

Lezuhant egy helikopter, hárman meghaltak

Lezuhant egy helikopter, hárman meghaltak

Lezuhant egy helikopter csütörtök este Svájcban, Bern kantonban; a balesetben három ember meghalt – közölték a helyi hatóságok.

A helikopter lakatlan vidéken csapódott a földnek Thuntól délre, a Kander folyó völgyében. A magántulajdonban lévő gép – amelynek fedélzetén a pilótán kívül két utas volt – kiégett. Feltehetően mindhárom ember meghalt.

A baleset oka nem ismert; az éj leszállta miatt félbe kellett szakítani a baleset körülményeinek vizsgálatát, de pénteken folytatják.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 30. 12:44, szerda | Külföld

Ukrajnát támogató és a tagállamok védelmét garantáló nyilatkozatot fogadtak el a NATO külügyminiszterei

A NATO külügyminiszterei kétnapos bukaresti tanácskozásukon Ukrajnát támogatásukról biztosító, a tagállamok védelmét garantáló, és a nyitott kapuk politikájának folytatását ígérő közös nyilatkozatot fogadtak el.

2022. November 29. 06:00, kedd | Külföld

Rekorderedményt értek el a legnagyobb autógyártók a harmadik negyedévben

Rekordszintű eredménnyel zárták a harmadik negyedévet a legnagyobb autógyártó cégek az EY nemzetközi könyvvizsgáló és üzleti tanácsadó társaság egy hétfőn ismertetett kutatása szerint.

2022. November 28. 10:55, hétfő | Külföld

Az európai kokainkereskedelem harmadát ellenőrzése alatt tartó kartellt számoltak fel a hatóságok

Az európai kokainkereskedelem egyharmadát ellenőrzése alatt tartó kartellt számoltak fel a hatóságok novemberben, Európa különböző országaiban és Dubajban - közölte az Európai Unió rendőrségi együttműködési szervezete.