Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Január 14. 14:43, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Liptai ragyog, Gesztesi romokban

Liptai ragyog, Gesztesi romokban

Míg Claudia újra a címlapokon tündököl, és mindenki róla beszél, addig volt férje igencsak a háttérbe szorult az utóbbi időben.

Claudia életének minden mozzanatával foglalkoztak az újságok az elmúlt hónapokban, még akkor is, ha a műsorvezető pont arra törekedett, hogy egy időre elfelejtsék. Most pedig, hogy bejelentették, ő lesz idén is a Megasztár műsorvezetője végképp az érdeklődés középpontjába került. Nem úgy, mint exe, Gesztesi Károly, akiről jó ideje nem hallottunk, legutoljára novemberben nyilatkozott új könyvéről. Ráadásul Claudia ragyogó külseje is magára vonta a figyelmet, mindenki arról beszél, hogy milyen jót tett neki a pihenés és szinte kisimult. Gesztesi viszont inkább megfáradtnak tűnt, amikor csütörtökön felbukkant egy elegáns rendezvényen, ahol igazi ínyencek tették tiszteletüket. A színész ugyan volt feleségéhez hasonlóan sokat fogyott, de ettől az arca inkább beesettnek tűnt. Mivel a hírek szerint Claudia a szerelem miatt ilyen sugárzó, csak bízni tudunk benne, hogy Károly is hamarosan egy új kedvessel az oldalán tűnik fel, és persze kicsattanó jókedvvel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.